Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako podneti njene promene raspoloženja

Kako podneti njene promene raspoloženja

Činjenica je da većina žena često naglo menja raspoloženje.

Ako mislite da vaša partnerka nije sklona tome, budite sigurni da je samo pitanje vremena kada će vam prirediti manji ili veći emotivni brodolom. Oni koji su pretrpeli i onu mračniju stranu veze znaju koliko je u datom momentu teško nositi se sa devojkom koja proživljava nagle promene raspoloženja. Tako da, bez obzira da li ste već imali ovakvih iskustava ili jednostavno želite da se pripremite za ono što sledi – ovi saveti će vam pomoći da se lakše nosite sa takvim situacijama.

Kada vam se čini demoralisano:

Većina žena je sklona da propati od depresije nekoliko dana u mesecu usled hemijskih i hormonskih promena u njenom telu. Ne pokušavajte da se udubljujete u traženje razloga zašto je do toga došlo. Umesto toga, probajte da je utešite. Njoj je u tim momentima potreban neko ko će da joj bude oslonac i vodilja. Pokušajte da je oraspoložite tako što ćete je izvesti na večeru u neki luksuzniji restoran ili je odvedite u šoping. Predočite joj sve dobre stvari i postignuća koja su joj se desila u bliskoj prošlosti. Podsetite je da su vaši životi sačinjeni od bezbroj lepih stvari na koje treba da se usredsredi. Ona je u tom momentu u svom životu došla do slepe ulice i očekuje od vas da je dovedete do pravog puta, tako to i shvatite.

Kada deluje udaljeno

Postoje momenti kada vam se čini da je njeno interesovanje za vas opalo. Ovo vas može učiniti da se osećate nelagodno i zabrinuto za opstanak veze. Može čak da se desi da od vas traži malo više slobodnog vremena i prostora u vezi. Kada dođe do ovoga, nemojte pokušavati da je ubedite da to nije ispravna odluka. Najbolje što možete da uradite je da joj date prostor koji joj je potreban. Ako budete previše “nasilni” u pokušaju da je odvratite od te ideje, samo ćete je uzrujati i može doći do problema. Ne pokušavajte da je dobijete slatkorečivošću i umilnim glasićem.

Kada deluje iziritirano

Ovo je daleko najgora promena raspoloženja koja može da se javi. Delovaće kao da je u svakom momentu spremna da vas nokautira, mršteći se na sve što kažete i prebacujući vam za najmanju sitnicu. Nikako je nemojte dalje provocirati. U ovim momentima ni logika ni razum ne pomažu. Vi ste sada vreća za boks na koju ona istresa sve frustracije koje je nakupila u prethodnom periodu. Ako ste nekim postupkom vi zaista izazvali ovakvo ponašanje – izvinite se, ali ako deluje iracionalno, samo ućutite i “primite udarce”. Kroz par sati/dana ovaj talas besa će nestati, a na vama je da samo tiho sačekate da se to desi.

slikka1 Kako podneti njene promene raspoloženja

Posle oluje dolazi sunce. Da, i kod žena

Kada deluje anksiozno (pod stresom)    

Svima nam se desi da nas stres savlada usled dešavanja u našem privatnom ili profesionalnom životu. Ona će u ovim momentima delovati neuobičajeno tiho i povučeno sa zabrinutim pogledom. U nekim momentima će brinuti o najmanjim stvarima koje vi i ne primećujete. Vi joj u ovim momentima pomozite da se reši stresa. Možete je odvesti u salon lepote ili spa centar gde će joj se ispunjavati svi prohtevi i gde će moći da se opusti. Pružite joj masažu ramena i odvedite je u dužu vožnju gradom. Ako ste u mogućnosti da joj pomognete sa poslom tako što ćete uraditi nešto za nju, učinite to.

Kada deluje nesvakidašnje “nadraženo”

Ovde zapravo nema mnogo filozofije. Ako vam predloži da bi sa vama fizički kontakt, iskoristite pruženu situaciju i zadovoljite je. Ovde nema mnogo mesta za razmišljanje i planiranje.


Luka Majović voli pisanje i umetnost. Pokreću ga dobri ljudi.

Editors choice