Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Makeup trendovi za 2017. koje definitivno treba da probaš

Kako preživeti prvo putovanje sa partnerom?

Kako preživeti prvo putovanje sa partnerom?

More, sunce, kokteli, leškarenje na plaži, duge šetnje pod zvezdama sa voljenom osobom… Savršeno, zar ne? Vreme koje ćete provesti sa svojim partnerom je neprocenjivo za vašu vezu i vrlo je bitan korak ka upoznavanju nekih osobina i navika. Ukoliko je vaša veza spremna za sledeći veliki korak – odlazak na odmor, evo nekoliko stvari o kojima treba da razmislite pre nego što krenete.

112 Kako preživeti prvo putovanje sa partnerom?

Letnju avanturu kreirajte zajedno

Razgovarajte o tome šta želite od zajedničkog putovanja

Čak i ako ste sigurni da dobro poznajete svog partnera i njegove želje, izbegavajte pretpostavke. Razgovarajte o tome kako oboje zamišljate savršeno putovanje i napravite plan koji će odgovarati i njemu i vama.

Istražujte

Pre nego što rezervišete prevoz ili hotel, potražite fotografije na internetu kako biste znali šta da očekujete. Pročitajte komentare ili razgovarajte sa prijateljima koji su već bili tamo da biste izabrali ono što je najbolje za oboje. Učestvujte zajedno u planiranju i istraživanju. Ne radite ništa sami i nemojte ostavljati partneru da sve odradi sam. Što više planirate zajedno, to će putovanje biti zanimljivije.

Budite spremni na kompromis

Biće trenutaka kada će vaš partner poželeti da radi nešto što vi nećete. Možda će želeti da ode na kratko krstarenje ili skijanje na vodi, a vi baš i niste oduševljeni idejom. Zaboravite na umor i potrudite se da mu ispunite želju, jer razumevanje je recept za sreću.

Ne očekujte savršenstvo

Ne bismo da kvarimo idilu, ali možda će biti kiše tokom putovanja ili se razočarate zbog izbora hotela. Ovakve stvari se dešavaju, a ključ uspeha je da ne klonete duhom i da izvučete najbolje iz svog putovanja. Opustite se i razmišljajte pozitivno, jer ima million stvari koje možete da radite zajedno.


Aleksandra Dejanović je studentkinja novinarstva, uvek nasmejana i pozitivna. Obožava kafenisanje sa prijateljima i čvrsto veruje da se sve dešava sa razlogom.

Editors choice