Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Kako svaki horoskopski znak pokazuje da je nesrećan u vezi?

Kako svaki horoskopski znak pokazuje da je nesrećan u vezi?

1/3

Neko postaje ljut i nemoguć, neko se pravi lud i izbegava suočavanje koliko god je moguće, neko pronalazi utehu u zatrpavanju poslom i obavezama – svaki znak na svoj način refelektuje emotivno nezadovoljstvo, bilo da ga je svestan, ili ga potiskuje.

Ovan

Ovan je dinamičan, strastven i radoznao, voli da uključi partnera u sve segmetne svog života. Kad počne da ga lagano isključuje, da se distancira i čak nije zainteresovan ni da se posvađa, onda definitivno nešto nije u redu. Ovan i distanca – to nije prirodno, to je znak da više nije emotivno uključen.

Bik

Počinje da se trudi da pronađe zadovoljstvo u stvarima koje ga ispunjavaju van veze i to – frenetično. Odjednom preuređuje stan, kupuje nova kola, počinje da vežba, obuzet je društvenim životom i nastoji da ostavi utisak zadovoljne osobe na sve oko sebe. Što se više trudi da se “prikaže” to je nezadovoljniji u vezi.

horoskop 11 Kako svaki horoskopski znak pokazuje da je nesrećan u vezi?

Blizanci

Teško im je da se nose sa emotivnom prazninom i nezadovoljstvom i zato pokušavaju da svoje nezadovoljstvo prebace na sve ostalo, van veze. Sve postaje problem – trvenja na poslu, razmirice sa porodicom, drame sa prijateljima – Blizanci razvlače to do krajnjih granica mizerije, dok na kraju ne budu primorani da se suoče sa stvarnošću.

Rak

Počinju da kukaju. Svima pričaju kako su nezadovoljni, kako ih nešto sputava, menjaju raspoloženje i aktiviraju pasivno agresivan odbrambeni sistem. Oni rade sve da izbegnu da svoje nezadovoljstvo upute na pravu adresu. Rakovi su osetljivi i vole da vole i kad postanu ovako razdražljivi i van fokusa, nešto sigurno nije u redu.

Editors choice