1/3

Prava osoba treba da ima osobine zbog kojih se ti osećaš dobro zbog sebe, koja čini da si zadovoljna sobom, pored koje si ono što jesi, sa kojom možeš da deliš ono što je tebi najvažnije u životu. Horoskop to određuje prema tvom horoskopskom znaku.

Ovan

Potreban ti je neko ko ima istu glad za životom kao i ti – neko ko želi da istražuje svet zajedno sa tobom, ko stalno želi da uči i saznaje nešto novo zajedno sa tobom. Neko ko će ostati uz tebe i držati se tebe, kad odlučiš da kreneš putem kojim se ređe ide.

Bik

Kad pronađeš onog ko ti pruža takvu toplinu i obavija te takvom nežnošću da se pored njega osećaš kao da si najzad stigla kući, on je taj. Neko pored koga se osećaš sigurno, na koga možeš da računaš i ko te nikad ne uzima zdravo za gotovo.

horoskop 17 Kako treba da se osećaš pored onog pravog sudeći prema horoskopu?

Blizanci

Treba ti neko ko će te potpuno razumeti i voleti te baš takvu kakva si i baš zbog toga što si takva kakva si. Nekog pored koga ne moraš da se pretvaraš i da kriješ svoje slabosti i nedoslednosti, pored koga ti je komotno u sopstvenoj koži, jer možeš da budeš ono što jesi, šta god da si u nekom trenutku i ko se zbog toga ne uznemirava, nego nalazi da je to baš divno i zanimljivo.

Rak

Tebi je potreban neko da brine o tebi – da tumači bez greške sva tvoja raspoloženja, izraze lica i poglede, neko ko te poznaje kao sebe samog i razume i prihvata sve u vezi sa tobom, ko ceni romantiku, nežnost i posvećenost u vezi isto onoliko koliko ih i ti ceniš. Neko kome je potrebno da bude potreban i ko se rado daje bez ostatka.

Editors choice