Pošto pročitate ovaj, pre svega trendom inspirisan tekst, moraćete da se dohvatite makaza i isečete svoje haljine na pola.

Naravno da se šalimo!

Naime, poznatim damama je dosadilo da nose uske haljine iz jednog dela, pa su odlučile da ih malo secnu i to baš na ovaj način. Njihovi autfiti sastoje se iz dva dela (neki su uočljivi, a neki baš i nisu) , a ipak su istog materijala, dezena, boje, kroja, ma svega…
Sve je isto, samo ih deli prazan prostor između kukova do stomaka. Da li su želele da proluftiraju taj prostor ili su slepo zapratile novi trend, ne znamo, ali da je lepo- lepo je.

Ma koliko ludo zvučalo, ovako odevene možete izgledati sofisticirano i beskrajno elegantno.
Sa druge strane, neukus je jako blizu, pa pazite kako kombinujete i ne dozvolite da budeme tema za podsmeh. One nikako nisu bile ismejavane, a među holivudskim zvezdama koje su prve ponele ovaj trend, našle su se: Bijonse, Džesika Alba, Kim Kardašijan i Lusi Hejl!

1 4 Stil poznatih: Kako trend nalaže, haljina mora da se sastoji iz dva dela 2 41 Stil poznatih: Kako trend nalaže, haljina mora da se sastoji iz dva dela 3 41 Stil poznatih: Kako trend nalaže, haljina mora da se sastoji iz dva dela 4 41 Stil poznatih: Kako trend nalaže, haljina mora da se sastoji iz dva dela

Violeta Stojanović

Editors choice