Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kanye West @ Coachella 2011.

Kanye West @ Coachella 2011.

Ovog vikenda održan je najvreliji i najuzbudljiviji festival u Kaliforniji – Coachella. Goste su zabavljali najtraženiji muzičari današnjice. Jedan čovek se, kao i obično, posebno istekao svojim nastupom. Slike Kanije Vestovog spektakularanog početaka nastupa obilaze svet.

KANYE61 Kanye West @ Coachella 2011.

Mejn stejdžu se približio na ogromnom, šljaštećem kranu, nekih desetak metara iznad publike, citirajući Morisona, pitanjem “Could we get much higher?” Uz hit “Chariots Of Fire” na bini su mu se pridružile balerine, obučene u krem bodije. Na bini mu se priključile samo dve kolege, iako su svi nestrpljivo očekivali robotizovani, elektro duo Daft Punk da mu daju podršku uz numeru “Stronger” ili Katy Perry, koja je bila u bekstejdžu. Uz pesmu “Hey Mama”, zatvorio je svoj nastup i ujedno festival uz komentar da je šou bio posvećen njegovoj mami. U razgovoru sa publikom još je i napomenuo da je za vreme rada na poslednjem albumu, “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”, jedva čekao da izvede “Power” na ovom festivalu. Uz vrisak mase, jasno je rekao da mu je to ujedno i najbitniji festival, od kada mu je mama preminula.

KANYE1 Kanye West @ Coachella 2011. KANYE4 Kanye West @ Coachella 2011. KANYE10 Kanye West @ Coachella 2011. KANYE3 Kanye West @ Coachella 2011. KANYE2 Kanye West @ Coachella 2011.

Bilo kako bilo, on je za vreme njegovog devedesetominutnog, pompeznog šoua, sam imao energije poput jednog orkestra. Još jednom je dokazao da je rođeni zabavljač i da mu šou biz ne pada teško.

KANYE7 Kanye West @ Coachella 2011.


Jelena Vorkapić živi život rokenrola, iako se prima na elektroniku i hip-hop. Mnogo voli Quentin Tarantina, domaću kafu i caffe latte, Lucky strike, festivale, filmove, fotoaparate, da razmišlja britanskim akcentom, manekenke sa harizmom, geekove i vesele ljude.

Editors choice