Kanje Vest (Kanye West) uradio je remix Rijanine (Rihanna) najnovije pesme “Diamonds”, sa njenog sedmog studijskog albuma “Unapologetic”, a čiji je izlazak predviđen za današnji dan. Nova verzija pesme pojavila se na pevačicinoj Soundcloud stranici i izazvala lavinu pozitivnih komentara od strane publike širom sveta. Ovo je prvi put da Rijana i Kanje sarađuju nakon uspeha koji su ostvarili pesmom “All of The Lights” i na dodeli 54. Gremi nagrada pobedili u kategoriji “Best Rap Song” i “Best Rap/Sung Collaboration”.

Slika 1 Kanye Kanye West izmiksovao “Diamonds”

Odličan tandem

Dok fanovi uživaju u “Diamonds” remix-u i novim pesmama, Rijana je na svojoj svetskoj turneji “777” (sedam zemalja, sedam dana, sedam koncerata). U avionu sa oko 150 novinara i članovima svog fan kluba, RiRi putuje kroz sedam svetskih gradova gde održava koncerte, a sve u znaku novog albuma “Unapologetic”.

Poslušajte kako zvuči sada već dobro poznata stvar “Diamonds” kada Kanje umeša svoj talenat.

Izvor fotografije: spin.com


Kristina Bijelić studira na Fakultetu za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice