Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Karibi i njihovi najlepši hoteli

Karibi i njihovi najlepši hoteli

Karibi su jedna od najatraktivnijih destinacija za sve svetske putnike koji tragaju za zanimljivim predelima, ali i odmorom od dinamike svakodnevnog života koja donosi mnogo stresa.

Kada putujete u gradove sveta, obično želite da veći deo svog vremena provedete u istraživanju muzeja, galerija i divne arhitekture, a sam hotel vam je manje značajan – on je tek mesto gde ćete prespavati.

Ako pak putujete da biste se odmorili u miru prelepih predela i pučine mora ili okeana, onda je hotel veoma važan aspekt vašeg putovanja, i želite da i on bude skladan deo raja u kome kratkotrajno prebivate. Predstavljamo vam najlepše hotele Kariba.

“Curtain Bluff”

curtain bluff  Karibi i njihovi najlepši hoteli

Neverovatan pogled na pučinu, vinski podrum sa preko 25 000 flaša vina, i mogućnosti ronjenja i istraživanja morske flore i faune, samo su neke pogodnosti ovog hotela, kome ćete se vraćati. “Curtain Bluff” će zadovoljiti sve vaše potrebe, koliko god godina da imate.

“The Royal Palms”

royal palms Karibi i njihovi najlepši hoteli

Ovaj hotel, kako mu i sam naziv kaže, pruža kraljevsku uslugu pod senkom palmi. Ovaj bermudski hotel odlikuje kolonijalna arhitektura i zidovi koralnih boja. Predivne bašte, sunčana jutra i preukusni doručak u krevetu su ono što će obeležiti vaše dane provedene u ovoj oazi mira.

“Hotel Guanahani And Spa”

hotel guanahani and spa Karibi i njihovi najlepši hoteli

Ukoliko volite plažu, plavetnilo neba i more, ovaj hotel je potpuno prilagođen vama. On vam nudi sve moguće sportove na vodi, a pored toga opcije korišćenja sjajnih teniskih terena, ali i leškarenja pored mora i ispijanja divnih koktela. Pored toga, on ima specifičnu personalizovanu uslugu, jelovnik prilagođava vama, a ima i posebne programe usluge za decu.

“Meridian Club”

meridian club Karibi i njihovi najlepši hoteli

Ovaj hotel je sjajan ukoliko želite da pobegnete, isključite se iz svega i uživate u idili. Otvoren je 1970. godine, i od tada se nije menjao. To ukratko znači da je i dalje prelep, i dalje na istom, savršenom mestu koje nalikuje raju i ni dan danas nema televizore i telefone!

“Jade Mountain”

JadeMountain28 Karibi i njihovi najlepši hoteli

Ovaj hotel ima sobe koje su tako luksuzne, da ih nazivaju svetilištima. Ovde je sve podređeno udobnosti i dobroj usluzi, a pored prelepih enterijera, sobe pružaju neverovatni pogled na očaravajuće prizore okolo.

Vreme je da sebi priuštite odmor koji ćete pamtiti celog života. Karibi vas čekaju!

Jasna Stanić

 

Editors choice