Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Karli Klos o Oskaru de la Renti

Karli Klos o Oskaru de la Renti

Popularna manekenka i Viktorijin anđeo Karli Klos, prvi put nakon smrti velikog kreatora Oskara de la Rente, progovorila je o njihovom prijateljstvu, ali i o njihovoj saradnji.

“Sećam se da je jednom rekao da on pronalazi lepotu u samopouzdanju i dobroti jedne osobe. On je to video i u meni, mnogo pre nego što sam ih ja uvidela”, rekla je Karli Klos.

Oskar de la Renta je svoju karijeru započeo pre više od 50 godina i tokom svoje karijere je kreirao haljine za mnoge poznate lepotice, od Džeki Kenedi do Sare Džesike Parker. Karli, koja je ovog popularnog kreatora upoznala sa 15 godina, rekla je da joj je de la Renta kreirao i haljinu za maturu.

Karli je u tekstu koji je napisala za magazin “Glamour” napisala da je veoma tužna zbog smrti ovog popularnog kreatora, a otkrila je i zašto je on svoju bolest držao u tajnosti. Karli je istakla i da joj je tokom njihovog poslednjeg pojavljivanja u javnosti de la Renta rekao: “Najvažnije stvari u životu su voleti i biti voljen, kao i raditi ono što voliš”, i dodala da je za nju bilo veoma inspirativno da radi sa nekim ko je i u 81. godini voleo svoj posao.

karli klos o oskaru de la renti 1 Karli Klos o Oskaru de la Renti karli klos o oskaru de la renti 2 Karli Klos o Oskaru de la Renti

Jasna Đorđević

Editors choice