Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kedrova priča: Blagodeti masaža za zdravlje organizma

Kedrova priča: Blagodeti masaža za zdravlje organizma

Sportske, anticelulit, relaks, sa uljima ili bez, masaže prijaju svakom organizmu i čine da se telo nakon njih oseća preporođeno, sveže i odmorno.

Masaža postoji od najdrevnijih vremena. Čovek instinktivno trlja bolni i otečeni deo tela. Vrlo verovatno se masaža već odavno upotrebljavala u lečenju, posebno kod raznih bolesti lokomotornog sistema. Tragovi prvih masaža mogu se naći zapisani kod Kineza i Indusa čak 3,000 godina pre nove ere.

Danas se gotovo u svakom salonu ili zdravstvenoj ustanovi može pronaći stručnjak koji svojim “čarobnim rukama” utiče i dovodi do toga da se vaše telo nakon tridesetak minuta masaže opet oseća relaksirano i zdravo.

Kedrova priča je salon koji je prvenstveno poznat po stručnjacima, fizioterapeutima koji rade vrhunske masaže. U ovoj maloj oazi mira, smeštenoj u samom cetru grada možete svom telu priuštiti kraljevski ugođaj.

Kedrova priča Kedrova priča: Blagodeti masaža za zdravlje organizma

U ponudi su anticelulit, relaks, sportska i terapeutska masaža. Naši stručnjaci će vas unapred obavestiti o celokupnom tretmanu koji će sprovesti, a posle masaže će vas uputiti na dalje korektivne vežbe, masti i obloge koje će pomoći vašem daljem oporavku.

Anticelulit masaža je ciljana masaža posle koje se dobija zategnutija koža, a organizam se oslobađa toksina koji se zadržavaju u tkivima.

Relaks masaža se ne sprovodi radi otklanjanja bolnih tačaka (kako se to često pogrešno veruje), njeno dejstvo je više psihičke prirode.

Terapeutska masaža se radi ciljano da se otklone bolne tačke, ukočenost, bolno kretanje, loša cirkulacija. Terapeutska masaža nije i ne treba da bude prijatna (za to služi relaks masaža), jer je za nju najvažnije da se otkloni sve što boli.

Sportska masaža se radi intenzivnije da bi se mišići opustili; obično je koriste sportisti pre treninga ili takmičenja, kako bi imali više snage za trening ili takmičenje.

Pored masaža u Kedrovoj priči možete uživati u blagodetima sauna i tako svom telu priuštiti kompletni ugođaj.

Pristup svakom klijentu u salonu Kedrova priča je individualan i uvek se potencira zdravlje i zdrave životne navike kao ideje vodilje kroz život.

Posetite ovaj divan salon na Dorćolu u Ulici Francuska br. 14 i učinite uslugu svom telu.

Više o salonu možete pogledati na njihovom zvaničnom sajtu ili na njihovoj Facebook stranici.

Editors choice