Popularni supermodeli, Kejt Mos i Kara Delevinj, otvorile su novu, koncept radnju brenda Burberry u Parizu, u tržnom centru “Printemps”. Ove manekenke, koje su zaštitna lica kampanje ovog svetski popularnog brenda za parfem “My Burberry”, tom prilikom su predstavile limitiranu kolekciju, koja obuhvata duge kapute, ready-to-wear garderobu i aksesoare.

Burberry nije jedini brend čije kampanje krase ova popularna lica iz sveta mode, jer smo Kejt Mos do sada mogli da vidimo u kampanjama brendova Gucci i David Yurman, dok je Kara Delevinj zaštitno lice brendova Topshop i John Hardy.

Pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove radnje brenda Burberry.

kejt mos i kara delevinj otvorile burberry radnju u parizu 1 Kejt Mos i Kara Delevinj otvorile Burberry radnju u Parizu kejt mos i kara delevinj otvorile burberry radnju u parizu 2 Kejt Mos i Kara Delevinj otvorile Burberry radnju u Parizu kejt mos i kara delevinj otvorile burberry radnju u parizu 3 Kejt Mos i Kara Delevinj otvorile Burberry radnju u Parizu kejt mos i kara delevinj otvorile burberry radnju u parizu 4 Kejt Mos i Kara Delevinj otvorile Burberry radnju u Parizu

Jasna Đorđević

Editors choice