Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Popularna manekenka Kendal Džener, koja je nedavno postala zaštitno lice brenda Estée Lauder, proglašena je za jednu od top 50 manekenki na svetu, u izboru popularnog sajta Models.com. Kendal je tako stala rame uz rame sa mnogim poznatim manekenkama, kao što su Edi Kempbel, Lindzi Vikson, Džordžija Mej Džeger i Džidži Hadid, koja je takođe debitantkinja na ovoj listi.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 1 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Osim toga, Kendal je pažnju javnosti privukla i novim modnim projekton, prvim nakon što je uradila editorijal za američki “Vogue”. Reč je o čak tri naslovnice magazina “Dazed”, za njegovo zimsko izdanje, na kojima se lepa manekenka pojavljuje u izdanjima u kojima nismo imali prilike da je vidimo do sada, na fotografijama koje je radio Ben Toms.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 2 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 3 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 4 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Našu pažnju je privukla i reklama koju je Kendal Džener, zajedno sa svojom sestrom Kajli, reperkom Niki Minaž, manekenkom Džordan Dun, teniserkom Serenom Vilijams i drugim poznatim ličnostima uradila za novi model slušalica “Beats Solo2″ brenda Dr. Dre.

Pogledajte novu reklamnu kampanju koju, između ostalih, krasi i Kendal Džener.

kendal dzener jedna od top 50 manekenki na svetu 5 Kendal Džener jedna od top 50 manekenki na svetu

Jasna Đorđević