U susret Svetskom prvenstvu u fudbalu u Brazilu, Knjaz Miloš lansirao je ekskluzivnu, ograničenu seriju Knjaz Miloš mineralne vode u bocama od 0,33l pod nazivom – Knjaz Braz! U toku Svetskog prvenstva u fudbalu, ograničena serija Knjaz Braza biće dostupna u najboljim lokalima, po ceni klasične ambalaže od 0,25l.

Moderan dizajn i atraktivna etiketa u bojama zastave ovogodišnjeg domaćina Svetskog prvenstva – Brazila, čine Knjaz Braz savršenom uspomenom na Mundijal, a sakupljanjem zatvarača sa tog pakovanja, ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu mogu dobiti i interesantne poklone.

Untitled 11 Knjaz Miloš: Brazil stiže u Srbiju!

Fudbal se igra u više od 200 zemalja, a Knjaz se toči već 200 godina. Prva fudbalska pravila su kreirana 1836. godine, a Knjaz je dobio naučnu potvrdu o vrhunskom kvalitetu. Prva međunarodna utakmica odigrana je 1872. godine, kada je Knjaz počeo industrijsku proizvodnju. Naši reprezentativci su 1930. godine igrali najlepši fudbal na prvom Svetskom prvenstvu u Montevideu, a Knjaz je osvajao medalje u Briselu i Parizu.

Zahvaljujući aktivnom mineralnom sastavu, Knjaz Miloš svakodnevno budi život, a specijalna ograničena serija Knjaz Braz probudiće inspiraciju i duh najpopularnije igre sveta.

Editors choice