Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ko ima najbolji posao na svetu?

Ko ima najbolji posao na svetu?

Ovo je priča o čoveku sa verovatno najboljim poslom na svetu, naime, Ben Sauthol (Ben Southall) je čuvar rajskog ostrva.

Pobednik konkursa Turističke oraganizacije Australije je pre te pobede bio običan građanin gradića Hempšira u Velikoj Britaniji. Kada se prijavio za šou verovatno nije ni sanjao o poslu, niti o nagradi koju je moguće osvojiti (pored ostalih 34.000 kandidata!). Šestomesečni boravak na ostrvu Hamilton u kvinslendskom Velikom koralnom grebenu. Letovanje? Da je samo to bilo ne bi ni bilo toliko euforije oko njega. Za tih šest meseci, pored nagrade od 150.000,00 dolara (kao pobednik emisije), dobija i platu od nekoliko hiljada dolara mesečno. Samo kada se to spomene deluje kao savršenstvo…

ben sauthol 498 Ko ima najbolji posao na svetu?

Zarađuje nekoliko hiljada dolara mesečno, tako što čuva Raj na Zemlji

Ali tu nije kraj. Svih šest meseci ”moraće”, kao obavezan deo svog posla, da se kupa, roni, obilazi plaže, zbližava se sa lokalnim stanovništvom i sve to zapisuje u dnevnik i svoje video blogove koji šalje Australijskoj turističkoj agenciji. Kakav dan u kancelariji, zar ne?

ben afp x1 Ko ima najbolji posao na svetu?

Pored posla iz snova Ben Southall osvojio je i nagradu od 150.000 dolara.

Tokom svog boravka, na raspolaganju ima i caddy, tj. električni autić za golf, koji može, a i ne mora da koristi s obzirom na to da je ostrvo vrlo malo. Možda i jedna od najvećih pogodnosti je to što je sve vreme smešten u liksuznoj vili ”Plavi biser” na samoj obali okeana. To mu je manje više odmaralište od celodnevnog napora i stresa.

Takođe, Australijska turistička organizacija je odredila novi krug nagradne igre čiji će pobednik, zajedno sa tri odabrana prijatelja, moći da se pridruži Benu na dvonedeljnom odmoru, i to kakvom odmoru. Doduše neće dobijati platu, ali ovde nije priča o njima, već u Benu, čuvaru rajskog ostrva, čoveku koji ima najbolji posao na svetu.


Pavle Zović voli Srbiju (koliko je to moguće), da ponekad nešto napiše i to podeli sa drugima. Uživa u životu i to želi svakome!

Editors choice