5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Ko je bre taj sveti Valentin?

Ko je bre taj sveti Valentin?

1/2

Danas sam zatrpan porukama u kojima mi se želi srećan Dan zaljubljenih. Ja nisam u fazonu kao sedam milona ženskih časopisa, pa da kažem svaki dan treba da vam bude dan zaljubljenih. Gajite tu hemijsku reakciju u vašem telu našim praktičnim savetima i slična sranja.

Ja imam vrlo realne i konkretne primedbe na ovaj besmisleni praznik.

Prvo

Ja sam nesrećno zaljubljen tako da te poruke smatram provokacijom i zaverom protiv moje persone. Isto tako šta ako sutra budem zaljubljen a danas nisam? Je l ja treba da čekam sledeću godinu da bih slavio. Malo mi je sve to, kako da kažem…?

Kršenje mojih građanskih sloboda i ustavom zagarantovanih prava. Osećam se ugroženo. Svi se nešto vole i kao srećni su a ja nisam. Osećam se kao manjina u ovom svetu zaljubljenih ljudi. Šta ako se organizuju navijači da mlate one što nisu zaljubljeni? Na sve treba misliti.

dan zaljubljenih Ko je bre taj sveti Valentin?

Drugo

Da smo mi pravi Srbi i da poštujemo našu tradiciju, mi bismo Dan zaljubljenih slavili 28. februara. Kad mu je i vreme po julijanskom kalendaru. Takozvani sprski Dan zaljubljenih. A ne danas, bildeberški St. Valentine’s day.

Inače ja verujem da je sva ova priča oko zaljubljenosti, ljubavi i raznih parada samo nameštaljka trulog zapada da razori ovo zdravo srpsko društvo i još zdraviji srpski narod. Evo jedan banalan primer. Znaju “vladari sveta iz senke” da smo mi siromašan, ali ponosan narod i da nemamo sredstava stalno kupovati poklone drugim ljudima. Mogli su lepo staviti da Dan zaljubljenih bude 15. februara i da onda sprski Dan zaljubljenih padne 29. februara. I time mi Srbi, budemo u obavezi da ga slavimo samo jednom u četri godine. Svake prestupne. Ali ne, oni igraju na našu ljubav prema slavljenju, neradu i trošenju nezarađenog novca. I tako mi upadamo u bildeberšku zamku slavljenja i katoličkog i pravoslavnog, odnosno srpskog dana zaljubljenih. Sve u cilju da se sludi i osiromaši, ionako simorašan, ali ponosan srpski narod.

Editors choice