Ako si… Opuštena!

Kada bi ljudi bili poput godišnjih doba, ti bi definitivno bila leto! Zapravo, tvoja ličnost bi se opisala kao letnje popodne u prirodi – opušteno, osvežavajuće, lagano… Pravo uživanje! Za tebe ne postoji problem za koji ne možeš da pronađeš rešenje. Zapravo, ti ni na šta ne gledaš kao na problem! Kod tebe je sve opušteno, lako i jednostavno, a biti deo tvog očaravajućeg sveta je prava privilegija! Miris irisa, belog mošusa i citrusa je savršen za tvoju ličnost, a ovu osvežavajuću kombinaciju možeš pronaći u Caudalie Eau des Vignes mirisnoj vodi.

caudalie eau de vignes Koja mirisna nota najviše odgovara tvojoj ličnosti?

Ako si… Romantična!

U tvom životu svaki dan je dan pun romanse u kombinaciji sa penušavim i osvežavajućim vinom, laganom muzikom… Čini se kao da si “ispala” iz doba starog Holivuda, a retro talasi i crveni ruž na usnama su tvoj zaštitni znak. Ako je neko prava mala dama u tvom društvu, onda si to ti, a ono čime osvajaš sve ljude je upravo taj nežan i prefinjen stav – poput princezice koju treba zaštititi! Zato ti preporučujemo da isprobaš Caudalie Rose de Vigne mirisnu vodu, koja kombinuje miris biljke rabarbare, grejpa i belog mošusa – tako blag i svež poput tvog omiljenog doba dana – jutra!

Caudalie ROSE de Vigne Koja mirisna nota najviše odgovara tvojoj ličnosti?

Ukoliko su i tebe osvojile ove zavodljive Caudalie mirisne vode, obradovaće te činjenica da njihov neodoljiv miris možeš zadržati mnogo duže i to zahvaljujući mirisnim gelovima za tuširanje iz iste “generacije”. Eau des Vignes, Rose de Vigne, The des Vignes i Fleur de Vigne će kupanje pretvoriti u pravu relaksaciju, a najviše ćeš ih voleti zbog toga što su nežni prema tvojoj koži, odlično je hidriraju i imaju prelep miris koji potiče od sasvim prirodnih parfema. 

A sada zaista možeš da uživaš u svojoj ličnosti, kada si pronašla mirisnu notu koja će je savršeno pratiti!

Pročitajte još i ovo:

Razmazi svoju kožu: Beauty rituali na koje vredi potrošiti svaki minut!

Otkrivamo: Zašto je termalna voda dobra za tvoju kožu?

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Ivana Tomić

Editors choice