Džastin Biber (Justin Bieber) predstavio je javnosti svoju novu pesmu pod nazivom “Boyfriend”, ujedno i najavni singl njegovog novog albuma “Believe” koji će se u prodaji naći kasnije tokom ove godine. Šest sati nakon objave, pomenuta pesma se munjevitom brzinom popela na prvo mesto top-liste onlajn prodavnice “iTunes”. U saradnji sa pevačem Majkom Pouznerom (Mike Posner), koji se našao u ulozi producenta, Biber se publici predstavio u drugačijem izdanju, te, osim što peva o “odraslijim” temama, ujedno i repuje.

justintekst Koji Justin peva ovu pesmu?

Uz novi stil dolazi i novi imidž

Kritičari jednoglasno primećuju da novi stil osamnaestogodišnjeg Bibera umnogome podseća na muziku njegovog starijeg i svakako jednako poznatog imenjaka, Džastina Timberlejka (Justin Timberlake). Slažete li se sa njima?


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice