5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Kolekcija sa potpisom Eli Sab

Kolekcija sa potpisom Eli Sab

Nakon što smo u oktobru imali priliku da vidimo kolekciju za proleće/leto 2015. godine, libanski dizajner Eli Sab predstavio je novu, pre-fall kolekciju ispunjenu krznom, cvetnim i delikatnim šljokičavim detaljima.

Osnovna ideja ovog popularnog kreatora predstavljala je “spoj istančanog ukusa i modernih bajki”, pa možemo reći da je u tome i uspeo.

Novu kolekciju čine snažne i smele kreacije koje uključuju crne haljine napravljene od čipke, izvezene jarko crvenom bojom uz detalj u vidu ljubičastog cvetnog printa, ali i svakodnevne odevne kombinacije koje predstavljaju spoj tzv. trapez pantalona i uskih džempera.

Eli Sab je, uz to, predstavio i neverovatne komade krznenih jakni i šešira, u kojima će se svaka žena osećati kao prava kraljica.

Pogledajte kako izgleda nova kolekcija kreatora Elija Saba.

kolekcija sa potpisom eli sab 1 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 2 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 3 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 4 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 5 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 6 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 7 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 8 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 9 Kolekcija sa potpisom Eli Sab kolekcija sa potpisom eli sab 10 Kolekcija sa potpisom Eli Sab

Jasna Đorđević

Editors choice