1/2

Pazite sad. Nadležna sam za mere od 14 do 27 cm. Ono što bih ja mogla da nazovem prosečnom veličinom nema veze sa stvarnim prosekom. Rodila sam dvoje dece i mogli biste da pomislite da mi treba povisok prosek, kako bih se osetila, ah, ispunjenom. Santimetar u fioku, odbacite predrasude i primite mudroserivost apsolutnog autoriteta.

Od 14 do 16 cm. Savršeno zadovoljavajuća veličina. Ima među nama arogantnih dama koje ovo smatraju malim. Ali mali je posebno zahvalan  za rukovanje, a prilikom pružanja oralnog zadovoljstva nemate osećaj da ćete se udaviti. Glavna stvar – mala kita dozvoljava mišićima vaše vagine da se oko nje skupe i stisnu je kako valja. Izvesna anatomska neusklađenost evidentna je prilikom nekih pozicija, u kojima centimentri igraju ulogu. Ne morate izvoditi akrobacije, držite se poza koje rade, a njih ima sasvim dovoljno za raznovrstan, dinamičan i zabavan seks.

Zgodni brat manekenke Rouzi Hantington Vajtli 3 Koliki mu je mali?

Od 17 do 19 cm. Ohoho. Lep prizor, osećaj ispunjenosti i muške dominacije dodatno stimulišu. Da li je bolje? Ne, samo je malo drugačije.

Editors choice