5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Koliko kalorija sadrži kafa?

Koliko kalorija sadrži kafa?

Kafa je nezaobilazan deo pravog uživanja u životu. Nezamislivo je započeti dan bez šoljice kafe koja daje energiju, olakšavajući i ulepšavajući svakodnevicu. Iako se ne preporučuje u velikim količinama, dve do tri šoljice dnevno mogu veoma stimulativno da deluju na ljudski organizam. A koliko kalorija sadrži kafa?

woman drinking tea coffee Koliko kalorija sadrži kafa?

 

Jedna šoljica kafe ima malu kalorijsku vrednost, ali je zato šećer visokokalorična namirnica. Ako želite da smanjite unos kalorija kroz napitke od kafe, bez šećera i veštačkih zaslađivača, preporučujemo vam da izaberete Stevia Zero Cal Coffe 3 in 1, instant kafu sa prirodnim zaslađivačem Stevia.

stevia coffe for web Koliko kalorija sadrži kafa?

Ovaj proizvod kombinuje visoko kvalitetnu kafu i mleko, sa prirodnim slatkim ukusom. Stevia je jedina prirodna zamena za šećer, bezbednija od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Više od 150 studija rađenih na čuvenim univerzitetima dokazalo je bezbednost korišćenja stevije.

Stevia Zero Cal Coffe 3in1 ima 50% niži sadržaj kalorija u odnosu na druge vrste kafe 3u1. Sadrži inulin, prirodan izvor vlakana, koji ima pozitivan uticaj na crevnu mikrofloru.

U savremenom svetu, u kom su ljudi prezauzeti i primorani na brz način života, instant kafa sa prirodnim zaslađivačem predstavlja pravi trenutak za opuštanje i uživanje. Pogodna je za sve osobe koje žele da vode zdrav životni stil, jer pruža jedinstveno zadovoljstvo: manje kalorija, više energije.

Više informacija potražite na Facebook stranici Esense.

Editors choice