Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Koliko lažemo svog frizera?

Koliko lažemo svog frizera?

Ok, činjenica je da se ne budimo svi kao Bijonse. Čak se ni Bijonse ne probudi kao Bijonse (ok, šalimo se, Bijonse je savršena). Poenta je da našoj kosi zaista treba određeni tretman da bi izgledala besprekorno i da bi savršeno odgovarala našem obliku lica.

I naravno da je važno koliko želite da se posvetite kosi, jer to može zaista uticati na vašu frizuru. Ono što mi hoćemo da vam kažemo jeste da razumemo da niko sa normalnim količinama poslovnih, društvenih i porodičnih obaveza nema toliko vremena da se brine o kosi koliko bismo morali kada bismo slušali naše frizere. I zbog toga izmišljamo kojekakve besmislice koje govorimo frizerima da bi nam bilo lakše, a i da nas oni ne bi osuđivali.

Sećate se ono kad ste frizeru rekle…

“Imam sličan takav proizvod kod kuće”

Koliko god bismo volele, stvarno su male šanse da kod kuće imate baš takav proizvod kakav ste videle ispred ogledala kod frizera. Frizerski saloni su opskrbljeni vrhunskim preparatima i nikakva zamena koju imate kod kuće neće imati takav efekat na vašu kosu.

“Ovako je porasla”

Često žene između tretmana imaju običaj da same sređuju svoju kosu, pa se upuste u manji frizerski poduhvat pa od toga ispadne užas, pa im bude glupo da kažu frizeru šta su radile, pa kažu “nemam pojma, ovako je izrasla”. Stvarno mislite da frizer neće primetiti da ga lažete, stvarno?

“Nisam išla ni kod koga drugog”

Još jedna česta laž je kada frizerima kažu da u međuvremenu nise išle ni kod koga drugog. Razumljivo je da odete na kraći frizerski tretman kod nekoga ko vam je bliže kući ili ukoliko vam zaista treba kratko skraćivanje krajeva. Ali vaš frizer to može da provali, nema potrebe da ga lažete.

o GRAY HAIR facebook Koliko lažemo svog frizera?

“Radi šta god hoćeš”

Svi frizeri znaju da “Radi šta god hoćeš s mojom kosom” zapravo znači “Radi šta god hoćeš s mojom kosom dokle god je to baš ono što ja hoću”. Razumemo da verujete svom frizeru, ali nije on čitač misli. Dajte mu smernice.

“Dolaziću redovno na prepravke”

Mooooolim vas! Pa ko poštuje ovo obećanje? Šta, kao, dolazićete na svakih mesec dana da skratite krajeve i izblajhate taj jedan najsvetliji pramen na šiškama? Ne, naravno da nećete. Ali ćete uredno to reći svom frizeru i srećno izaći iz salona.


Una Hadži – Nikolić

Editors choice