Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Koncerti studenata FMU

Koncerti studenata FMU

Solistički koncert pijanistkinje Marije Đukić održaće se u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda u ponedeljak 21. maja sa početkom u 20 časova. Tom prilikom Marija će izvesti dela S. Franka, M. Ravela i A. Skrjabina. Organizaciju koncerta je pomogao Jugokoncert, a ulaz je slobodan.

Koncert solista i orkestra Škole za muzičke talente – Ćuprija održaće se u utorak, 22. maja u Zadužbini Ilije M. Kolarca sa početkom u 20 časova.

U okviru ciklusa koncerata “Muzička sreda”, studenti kamerne muzike, klasa prof. Sanje Lončar, održaće koncert “Dueti” 23. maja sa početkom u 20 časova u Dečijem kulturnom centru u Takovskoj 8. Mladi talenti će tom prilikom izvesti dela Telemana, Mocarta, Di Fjorea i Ravela. Ulaz na koncert je slobodan.

U petak, 25. maja, održaće se koncert studenata odseka za solo pevanje u “Jugoslovenskom dramskom pozorištu” na sceni “Studio” sa početkom u 20:30 časova. Tom prilikom studenti će izvesti dela Rosinija i Verdija, a ulaz na koncert je slobodan.

0523 muzicka sreda Koncerti studenata FMU

Gustav Maler

U subotu 26. maja u Sava Centru sa početkom u 20 časova održaće se koncert pod nazivom “Gustav Maler: Simfonija br. 8 Simfonija Hiljade” pod dirigentskom palicom Bojana Suđića u saradnji sa Muzičkom produkcijom RTS-a i Sava Centra. Solisti: Snežana Savičić, prvi sopran (Magna Peccatrix), Ivana Petrović, drugi sopran (Una poenitentium), Aneta Ilić, sopran (Mater gloriosa), Jelena Končar, prvi alt (Mulier Sanartitana), Jelena Bodražić, drugi alt (Maria Aegyptiaca), Hon Li, tenor (Doctor Marianus), Vasa Stajkić, bariton (Pater ecstaticus), Nebojša Babić, bas (Pater profundus), Simfonijski orkestar RTS i Simfonijski orkestar FMU, Hor RTS i Hor FMU, Akademski hor Collegium Musicum i Dečji hor RTS, Združeni novosadski horovi – Vokalni studio Orfelin i Hor SMŠ “Isidor Bajić”.

Editors choice