Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Konkurs za modne dizajnere: B Future by Perwoll

Konkurs za modne dizajnere: B Future by Perwoll

S namerom da na ozbiljan način podrži domaću modnu scenu, brend Perwoll je u saradnji sa modnim studiom “Click”, organizatorom Beogradske nedelje mode, osmislio specijalnu nagradu namenjenu novim, talentovanim i inovativnim modnim dizajnerima. Brend Perwoll koji svojim asortimanom i karakteristikama pomaže da naša odeća uvek izgleda novo i sveže, odlučio je da na zanimljiv način podrži težnje novih modnih dizajnera koji žele da se nametnu svojim kreativnim idejama. Konkurs B Future by Perwoll zadaje temu posvećenu crno-belim filmovima i večitoj crno-beloj modnoj klasici. S obzirom da je inovacija jedan od glavnih postulata Perwoll brenda, onda je i ova tema obogaćena još jednim modnim izazovom, shodno i nazivu samog konkursa – kreatori će imati zadatak da osmisle modele za neke futurističke crno-bele filmove u 2030. godini. Stručni žiri će posebno vrednovati stilsku orijentaciju, inovativne modelarske konstrukcije i sam koncept zamišljene mini kolekcije.

Pravo na učešće na ovom konkursu imaju svi modni dizajneri i studenti mode sa teritorije Srbije, starosti do 30 godina. Na zadatu temu neophodno je poslati/dostaviti skice pet odevnih modela u periodu od 10. juna do 5. jula 2013. godine na email adresu Belgrade Fashion Weeka – bgfashionweek@click.co.rs ili na adresu MS “Click” – Kralja Milutina 34, Beograd sa naznakom – Za učešće na konkursu B future by Perwoll. Stručna komisija će razmotriti koji su radovi najbolje odgovorili na zadatu temu i pozvati najbolje kandidate da realizuju po jedan od predloženih modela. Finalna selekcija kandidata koji će se predstaviti sa po tri modela na specijalnoj B Future reviji u okviru jesenjeg 34. Perwoll Fashion Weeka (kraj oktobra 2013), biće objavljena do kraja avgusta tekuće godine.

foto01 1 Konkurs za modne dizajnere: B Future by Perwoll

Pravo na učešće na ovom konkursu imaju svi modni dizajneri i studenti mode sa teritorije Srbije, starosti do 30 godina

Pobednik konkursa osvaja veoma vrednu nagradu koja obuhvata novčanu pomoć u realizaciji mini kolekcije koja će kasnije biti prezentovana u nekom od svetskih centara mode uz lično prisustvo dizajnera.

S obzirom da su dvadesete i tridesete godine prošlog veka i doba crno-belog filma za sobom ostavili briljantne umetnike, nadamo se da ćemo uz pomoć Perwolla i B Future konkursa pronaći neke nove briljantne umove koji će svojom kreativnošću obojiti dvadesete i tridesete godine ovog veka.

Editors choice