Voliš modu, interesuju te beauty i lifestyle teme, a redovno pratiš i gde su i šta rade poznate zvezde? Uz to obožavaš Wannabe Magazine i želiš da obavljaš stručnu praksu u najpopularnijem fashion, beauty i lifestyle magazinu na Zapadnom Balkanu? Tebe tražimo!

Wannabe Magazine raspisuje konkurs za stručnu praksu na poziciji novinar/bloger, a ako uz sve navedeno obožavaš i novinarstvo i pisanje, ovo je prilika koju ne smeš da propustiš!

Prijavi se za stručnu praksu na mejl konkurs@wannabemagazine.com, a potrebno je da nam pošalješ CV sa fotografijommakar jedan tekst koji bi po temi odgovarao našem sajtu i sadržaju, kao i da nam kažeš zašto bi želeo/la da se pridružiš našem timu.

Konkurs za stručnu praksu Budi i ti deo redakcije Wannabe Magazine a Konkurs za novinarsku praksu: Budi i ti deo redakcije Wannabe Magazine a!

Wannabe Magazine u okviru tromesečne prakse nudi: 

Rad na kreiranju sadržaja za sajtove Wannabe Magazine, Wannabe Man, Wannabe Stars i Wannabe Bride uz mogućnost praćenja najrazličitijih tema.

Usavršavanje u oblasti online novinarstva.

Mogućnost rada u kreativnom i dinamičnom okruženju u kojem se stalno nešto dešava!

Svaki praktikant nakon odrađene prakse dobija potvrdu o završenoj praksi! Konkurs traje do 31. avgusta, ali i ako “probiješ” rok budi slobodan/a da nam se javiš!

Editors choice