Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Kopaonik dobio prvi bob na šinama u ovom delu Evrope

Kopaonik dobio prvi bob na šinama u ovom delu Evrope

Ponuda Skijališta Srbije na Kopaoniku danas je upotpunjena novim, dugoiščekivanim zimsko-letnjim sadržajem – bobom na šinama.

“Proširenjem adrenalinskih sadržaja, Kopaonik je postao jedna od najtraženijih turističkih destinacija u regionu” – rekao je Dejan Ljevnaić, v.d. generalnog direktora Skijališta Srbije, na otvaranju prvog boba na šinama na Kopaoniku.

Bob na šinama predstavlja specijalizovanu stazu za spuštanje kroz šumsko prirodno okruženje uz poseban panoramski doživljaj, a mogu ga koristiti odrasli i deca u pratnji odraslih.

Bob na sinama Kopaonik dobio prvi bob na šinama u ovom delu Evrope

Bob na šinama

Ovo je prva ovakva instalacija u ovom delu Evrope, a ukupna dužina boba na šinama je 600 metara i nalazi se u blizini žičare Krst.

“Ovog leta Skijališta Srbije su uvela brojne novine kojima su obogatila letnju ponudu Kopaonika. Zip lajn, tjubing, mountain kartovi su samo neke od novina koje su privukle veliki broj gostiju u toku letnjeg perioda, a sada nam je posebno zadovoljstvo da pustimo u rad i bob na šinama.” – izjavio je Dejan Ljevnaić, v.d. generalnog direktora Skijališta Srbije i dodao: “Unapređenjem postojećih i izgradnjom novih letnjih sadržaja omogućavamo da se prihodi od turizma ostvaruju tokom čitave godine, kao i da planine žive svih 365 dana.”

Cena karte za vožnju bobom na šinama iznosi 400 dinara za odrasle i 280 dinara za decu. Skijališta Srbije su u toku aktuelne letnje sezone uvela i brojne pogodnosti za posetioce poput porodičnih paketa sa popustom od 30 odsto, a koji obuhvataju kupovinu najmanje jedne karte za bilo koji od sadržaja za odraslu osobu i jedno dete. Takođe, studenti sa ISAC i EURO 26 karticama imaju stalni popust od 10 odsto na cene svih sadržaja.

 

Editors choice