Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Koraci do uspešne i ostvarene karijere: Cosmo career tribina i AIESEC

Koraci do uspešne i ostvarene karijere: Cosmo career tribina i AIESEC

12. novembra, sa početkom od 19 časova modni časopis “Cosmopolitan” i AIESEC kancelarija organizovaće na Ekonomskom fakultetu Cosmo career tribinu u prostorijama profesorske sale Ekonomskog fakulteta. Studenti će imati priliku da čuju motivacione priče i praktične savete kako da se najbolje predstave poslodavcima, kao i da se informišu od strane top menadžera vodećih kompanija kako da dobiju svoj posao iz snova.

Predstavnici kompanija ”Knjaz Miloš”, ”Telenor”, ”NLP Institut”, i modnog časopisa “Cosmopolitan” održaće tribinu u cilju približavanja ideje i pojma uspešne karijere u Srbiji, i kako je mladi mogu izgraditi. U sklopu tribune, predstavnici će kroz svoja lična iskustva i korake u građenju, danas uspešne karijere, inspirisati mlade da urade isto i postanu preduzimljivi i istrajni u svojim ciljevima.

Jedan od najvećih izazova sa kojima se mladi danas suočavaju je da, nakon završenih osnovnih i master studija, nemaju dovoljno mogućnosti da steknu radno i stručno iskustvo. Svim mladim i ambicioznim studentima koji ne znaju gde da ostvare svoju ambiciju i kako da napreduju, ova tribina može pomoći u nalaženju odgovora.

Jedna od tema tribine biće i Global Talent program – program stručnih plaćenih praksi u inostranstvu za mlade kao prvi korak ka kreiranju internacionalne karijere.

Prilike se ne čekaju, već se stvaraju! Dođite na Cosmo career tribinu i saznajte od uspešnih kako i Vi da uspete!

koraci do uspesne i ostvarene karijere cosmo career tribina i aiesec 1 Koraci do uspešne i ostvarene karijere: Cosmo career tribina i AIESEC

Editors choice