Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Korseti: Lako do uskog struka

Korseti: Lako do uskog struka

Korseti su bili u trendu još u devetnaestom veku, ali najavljuje se njihov veliki povratak. Naročito su interesantni oni korseti za koje proizvođači tvrde da čine da se salo u tom predelu topi i da će vam, ukoliko ga budete nosile, stuk postati veoma tanan.

Takozvani “trener vašeg struka“, kako kažu čini čuda! Brzo i lako oblikovaće vašu figuru i izgledaćete poput peščanog sata. Sve što treba da radite je da stavite ovaj pojas pre treninga i sve vreme trenirate sa njim. Posle treninga ga skinite.

Pre nego što i vi nabavite ovakav korset i počnete da primenjujete ovaj “trening za struk“, pogledajte razloge za i protiv korišćenja ovog specijalnog korseta za mršavljenje.

Korseti Lako do uskog struka 1 Korseti: Lako do uskog struka

Kakav je to korset?

Da se razumemo, ne govorimo o onim korsetima koji se kupuju u seksi šopu. Ovo su tako napravljeni steznici koje bi trebalo da stavite pre treninga i oni će vam pomoći da dodatno sagorite sve masnoće na struku.

Poznate ličnosti

Ni mnoge poznate ličnosti nisu odolele ovom trendu, pa se tako zna da je ovaj korset probala i Kim Kardašijan, njena sestra Kloi, kao i Džesika Alba koja je neprekidno nosila korset od lateksa dan i noć! Kaže da nije bilo prijatno i da se veoma znojila, ali se na kraju isplatilo!

Stručnjaci se ne slažu

Ipak, pored toliko zadovoljnih mušterija, stručnjaci osporavaju delotvornost ovakvog korseta. Naime, oni tvrde da ovo pomagalo deluje samo kao dodatna olakšica u nameri da smršate i pomaže da izgubite višak vode iz organizma. Međutim, sve su to samo trenutni efekti.

Ali manje ćete jesti

Ipak, ako nosite korset, vaši organi će biti pripijeniji i moći ćete manje da pojedete i pre ćete osetiti sitost.

Gorušica

Kada nosite ovakav korset dok trenirate, kiselina iz želuca će vam se najverovatnije vraćati i vrlo je moguće da će vam biti muka. Takođe, moguće i da ovakvim pojasom iritirate kožu, dobijete akne i slično. Pored toga, može izazvati otežano disanje, kao i povišen krvni pritisak.

Lenka Gatić

Editors choice