Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Košutnjak Challenge Race 2013

Košutnjak Challenge Race 2013

U subotu, 25. maja, sa početkom u 12 časova, najhrabrijih 300 trkača imaće priliku da završe nesvakidašnji poduhvat – pet kilometara kros trke sa šest prepreka. Start i cilj će se nalaziti na istoj lokaciji – ispred “SquashLand” kluba u Pionirskom gradu, koji je i glavni organizator ovog događaja.

Novitet je da ove godine organizujemo i trku sa preprekama za decu predškolskog i školskog uzrasta Košutnjak Challenge Race Junior 2013, koja startuje u 10 časova.

Takođe, za sve predstavnike medija ove godine učešće je besplatno, a oni će se međusobno takmičiti za jednu od tri vredne nagrade namenjene isključivo medijima.

noname Košutnjak Challenge Race 2013

Svaka prepreka je mala pobeda. Na kraju trke - svi smo postigli nešto veliko!

Još jedan od noviteta ove godine jeste da nam se, među velikim brojem partnera, ove godine pridružila i fondacija koja se bavi promocijom prevencije moždanog udara mozdaniudar.org.rs, te će trka biti humanitarnog karaktera.

Promovišemo aktivan životni stil za sve!

Događaj promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Trka predstavlja izazov za sve učesnike, koji uz pregršt motivacije duž staze završavaju trku, te tako postaju pobednici i dobijaju medalju.

Trka je inspirisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji, ali i drugim zemljama, a trke ovog tipa svake godine postaju sve popularnije.

Trka je amaterskog karaktera. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku.

Šta da obučete?

Stara trkačka i trening oprema najbolje su opcije. Bićete blatnjavi, tako da svoju novu opremu ostavite kod kuće. Nakon trke prljavu opremu spakujte u plastičnu kesu, kako biste je poneli u rancu. Zbog bezbednosti, na trci nisu dozvoljene sprinterice i patike sa kramponima!

Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 20 volontera biće pozvano da učestvuje u organizaciji ovogodišnje trke.

nonamef Košutnjak Challenge Race 2013

Promovisanje timskog duha i drugarstva

Nagrade

Najbrža devojka i najbrži momak biće nagrađeni robnim nagradama. Pored njih, imamo i nagrade iznenađenja. Svi dobitnici nagrada biće kontaktirani nedelju dana posle trke.

Prijava za trku je počela!

Startina za Košutnjak Challenge Race 2013 iznosi 600 dinara do 1. maja; za one koji se prijave do 15. maja iznosi 900 dinara, a nakon toga 1,200 dinara.

Mail/prijavu sa svojim ličnim podacima možete poslati na kosutnjakchallengerace@gmail.com ili putem naše Facebook stranice.

Startina za Košutnjak Challenge Race Junior 2013 iznosi 300 dinara do 1. maja; za one koji se prijave do 15. maja iznosi 450 dinara, a nakon toga 600 dinara.

Mail/prijavu sa ličnim podacima deteta za Košutnjak Challenge Race Junior 2013 možete poslati na aleksandar.dmitrovic@gmail.com ili putem naše Facebook stranice.

Uplate se mogu izvršiti na više načina:

– u kancelariji Saveza za fitness i rekreaciju, ulica Milentija Popovića 18/14;

– u prostorijama “SquashLad”-a u Pionirskom gradu, ulica Kneza Višeslava 27;

– ili uplatom na jedan od računa: 330-4012491-25 ili 290-10508-47 (primalac: squashland klub; svrha uplate: startina za KCR), za KCR Junior na 155-16522-11, poziv na broj 25513 (primalac SK Sporticus, svrha uplate: startina za KCRJunior).

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u “SquashLand” klubu, u četvrtak i petak, 23. i 24. maja 2013. od 9 do 17 časova, kao i na sam dan trke, do sat vremena pred početak trke.

Probali biste nešto drugačije? Želite da osetite malo zdravog adrenalina u prirodi uz odličnu zabavu? Onda se prijavite na drugu trku sa preprekama u Srbiji i zasigurno najluđu trku na kojoj ste do sada učestvovali!

Organizatori Košutnjak Challenge Race 2013: SquashLand, Pionirski grad, AOK Košutnjak, Savez za fitness i rekreaciju, Srbijašume, Gorska služba spašavanja, moždaniudar.org.rs, SK Sportikus, RUNNING.

Editors choice