Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Sestra Slatka: Koža, klima i jambolija

Sestra Slatka: Koža, klima i jambolija

”Bili smo i na afterpartiju u “Palma biču”. Sedeli smo u separeu na stejdžu, a sa nama u društvu su bili Dejvid Geta, Bob Sinkler, jedan od članova “Blek ajd pisa”…”- izjavi Radojka Adžić, poznatija kao Dara Bubamara za jedan časopis, pritom dodavši da će snimiti duet sa Enrike Inglesijasom. A onda je mrmot zavio čitavu kravu u foliju.

Wannabine moje mile, svako od nas se upitao ko tu nije normalan – poznati koji se gađaju avionima i milionima ili novinari koji sve to doslovce objavljuju? Svakako je nepristojno buljiti u nečiji novčanik, stoga ćemo se samo osvrnuti na neke primere megalomanije.

Sveprisutna Severina do skoro je delovala prilično skromno. No da li zbog krize godina, ili po uzoru na srpske pevačice, i ona je počela da se šepuri putovanjima, nakitom, čak i brojem verenika. Nedavno je izjavila kako uopšte nije komentarisala svoju poslednju vezu, i to bi možda bilo za poverovati, ali… ko je poslao novinarima fotku nje i njenog dečka, snimljenu njegovom rukom?

”Kuće male, krečene u belo” pevala je Snežana Đurišić o lepoti srpske arhitekture koja se u međuvremenu pretvorila u spejs šatlove sa satelitskim antenama. Mnogi poznati su se hvalili svojim dvorima, a poslednja u nizu je Svetlana Aleksić, koja je u svom čak i upriličila snimanje rijaliti emisije. Louis Vuitton jambolije, Versace česme, Prada četka za WC šolju, soba ze trening, soba za cipele (iako nosi samo jedne)… Seku nekako i možemo razumeti jer je relativno mlada i verovatno veoma ponosna na sebe, ali kako komentarisati alfu i omegu ovdašnjeg jet-seta, Fahretu Živojinović. Osim što se ona i oniži joj kolega hvališu kako su za scenografiju spucali milionče, a statisti koji su bili na snimanju se kunu da je toliko loša i klimava da su se plašili da će im pasti na glavu, njen suprug je svakako zasenio. Ex teniser se nedavno pohvalio kako je kupio vilu u Majamiju, kod Marka Jarića u komšiluku, međutim, fotografije iz vazduha su ga pokopale: osim što je neuporedivo manja, pored njegove izgleda kao kamp prikolica u Bjeli na brodogradilištu spram Splendida u Bečićima.

Milionima se svakako najlakše gađa Jelena Karleuša. Da li joj je preteklo iz prethodnog braka, ne znamo, uglavnom, poslednjih godina slušamo o vanzemaljskoj karijeri, “Svetog Petra kajgana” koncertima, haljinama koje je otela Madoni pred nosem… Poslednje u nizu bilo je milionče koje je donirala za zemljotresom razoreno Kraljevo, i sve bi to bilo super da se nije oglasio gradonačelnik Kraljeva i obelodanio da osoba pod tim imenom nije uplatila ni dinara. Kako smanjiti ovakvu bruku? Napraviti drugu! Ubrzo je iznedrila otvoreno pismo svojoj suparnici, i aferu “Kraljevo” više niko nije pominjao.

Kako god, narod nije glup. Do skoro je i verovao u priče o enormnim ciframa, ali istina kad tad ispliva. Gorepomenuta Radojka Adžić se pojavila na jednom nastupu u raskošnoj plavoj haljini, tvrdeći kako je to poklon od svekra i svekrve, vredan koliko i prosečan auto. Haljina je zaista bila wow, međutim, jedan detalj je otkrio da košta koliko i prosečna guma za auto – etiketa koja je ispala, a na kojoj je jasno i vidno pisalo H&M!

Nije zlato sve što sija, nije krzno jambolija.

Do sledećeg ponedeljka,

Vaša Sestra Slatka.

Editors choice