Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kraj junske “Beogradizacije Beograda”

Kraj junske “Beogradizacije Beograda”

Trideseti jun je poslednja subota u mesecu i kao što ste navikli, “Beogradizacija Beograda” je tu da oživi kulturnu scenu glavnog grada, podigne raspoloženje svojim programom, ovaj put sa muzičkim pečatom, i podseti na ono najbolje u Beogradu. Poslednjih nekoliko vikenda ste imali prilike da uživate u svirkama u tematskom parku “Terazije iz 1930”, pa i ove subote kada možete ponovo poslušati starogradsku muziku seksteta “Skadarlija” (11h), dok u prijatnim večernjim satima možete prošetati i Knez Mihailovom ulicom i poslušati raznovrstan muzički program.

BEOGRADIZACIJA 02.06.2012 045 Kraj junske Beogradizacije Beograda

Sekstet "Skadarlija"

Krenite od “Ruskog cara” i počnite sa koncertom džez benda Jovana Maljokovića (20h), pa put “Servantesa” gde ćete moći da uživate u melodijama srednjovekovne muzike koje će za vas izvesti anasambl “Renesans” (20h). Tu zastanite i pogledajte fotografije nekadašnjeg, starog Beograda na izložbi “Terazije – duh Beograda” (20h) sve do ugla Knez Mihailove i Zmaj Jovine ulice gde će najpoznatiji gudački orkestar u Srbiji “Dušan Skovran” (20h) izvesti svoj repertoar za ljubitelje ozbiljne muzike. Na uglu Knez Mihailove i ulice Vuka Karadžića nastupiće pijanista Marko Marić (20h), a za njim i Vlada Maričić, dok će Point Blank (20h) za vas svoj najbolji bluz svirati kod Galerije Fakulteta likovnih umetnosti. Za kraj, pogledajte “Travijatu” Đuzepea Verdija (Giuseppe Verdi) koju ćemo od 21h prikazivati na video wallu na uglu Knez Mihailove i Uskočke ulice.

BEOGRADIZACIJA 02.06.2012 142 Kraj junske Beogradizacije Beograda

"Beogradizacija Beograda" na "Terazijama iz 1930"

Program organizacije Beogradizacija Beograda i Skupštine grada Beograda realizuje se u saradnji sa NIS a.d. u izvršnoj produkciji pozorišta “Dadov”.

Editors choice