Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

U susret avanturi: Zašto je život punim plućima sinonim za sreću? (BLOG)

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kreativnom idejom do stipendije Univerziteta Metropolitan

Kreativnom idejom do stipendije Univerziteta Metropolitan

Kako bi motivisao i nagradio najtalentovanije učenike srednjih škola Univerzitet Metropolitan već godinama unazad organizuje takmičenja na kojima pobednici dobijaju punu stipendiju za osnovne akademske studije ili nagradne vaučere za pokrivanje određenog iznosa školarine. Tokom februara biće održano takmičenje iz oblasti informacionih tehnologija „Met Mobile Challenge“, koje se već četvrtu godinu zaredom realizuje u partnerstvu sa kompanijom Microsoft. Zadatak za učesnike je kreiranje ideje za mobilnu aplikaciju.

Prijave su otvorene do 06. februara 2017. godine, a svi zainteresovani mogu da se prijave putem internet stranice Univerziteta Metropolitan.

stipendija Kreativnom idejom do stipendije Univerziteta Metropolitan

Za sve članove pobedničkog tima Univerzitet Metropolitan obezbedio je vaučer u vrednosti od 1.000 € za studije na Fakultetu informacionih tehnologija, a članovi drugoplasiranog i trećeplasiranog tima imaće popust od 20%, odnosno 10% na školarinu. Ekskluzivni partner takmičenja je kompanija Microsoft Srbija, koja će obezbediti ekspertsku podršku kroz svoje dugogodišnje iskustvo na razvoju mobilnih aplikacija.

U takmičenju „Met Mobile Challenge“ mogu da učestvuju učenici 3. i 4. razreda srednjih škola, a ideje za mobilnu aplikaciju mogu da kreiraju uz pomoć programskih alata koje je odabrao Microsoft, a za koje se prethodno prođe obuka na radionici. S obzirom da takmičenje ne zahteva programersko znanje takmičarima će za sva pitanja i nedoumice biti na raspolaganju mentori – studenti Fakulteta informacionih tehnologija Univerziteta Metropolitan.

Više informacija o ovom ali i drugim takmičenjima možete ponaći na internet stranci OVDE, kao i na profilima Univerziteta Metropolitan na društvenim mrežama.

Editors choice