5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Krevetski aranžmani: Ko s kim i kako, sa druge strane jastuka

Krevetski aranžmani: Ko s kim i kako, sa druge strane jastuka

1/2

Kad biste zavirili u tuđe krevete, možda biste se osećali kao u lošem snu, pa vam vaš sopstveni krevetski kompromis ne bi izgledao tako tegoban i neispunjavajući. O da, tajne tuđih jastuka nisu mnogo inspirativne, ali su ponekad utešne. Najčešće su začuđujuće. Ne verujete valjda da svi osim vas imaju sjajan seksualni život? Ili da je svima dobro, kao vama?

Dobar seks vam uopšte nije zagarantovan, baš kao ni ljubav i radosna veza. Imate sami da se potrudite oko toga da uopšte imate seks, da uživate u njemu i da budete radosni i puni ljubavi, bez obzira da li imate sa kim to da podelite. U životu i u krevetu.

Ljudi se snalaze. Tačnije, žene se snalaze. To znači da prave kompromise. Aranžmane kojih nema u seksualnim priručnicima i o kojima neće dobiti dobar savet. O kojima ne pričaju, jer ne žele nikog da šokiraju.

Da ne bi izgubile svoje partnere. Da ne bi bile same. Da bi sačuvale svoju slobodu i nezavisnost.

On je divan, ali nema erekciju da to i dokaže

Ona ga voli i dobro joj je sa njim, u svemu, osim u krevetu. Možda će pokušati sve što mogu da se snađu sa tim što imaju, a možda ograničenja ne mogu da se prevaziđu, jer su zdravstvene prirode. On će se možda složiti da ona ne treba da se odrekne seksa, ali najverovatnije prećutno. Ona će imati neke diskretne šeme u kojima će nastojati da ostane emotivno distancirana, povremeno će uzdisati nad svojim izborima, a povremeno će sebično uživati u svemu što ima. Eto.

Krevetski aranžmani Ko s kim i kako sa druge strane jastuka Krevetski aranžmani: Ko s kim i kako, sa druge strane jastuka

Bolje da pristanem, nego da nađe drugu

On ima, hmmm, fetiše. Čudne, smešne ili neprijatne. Možda ima i vrlo određene sklonosti, koje su njoj neprihvatljive. A onda ipak reši da učestvuje, da ne bi morala da se suočava sa tim da će mu neka druga pružtiti to što ona neće.

Editors choice