Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kriolipoliza: Oblikovanje tela najsavremenijom metodom

Kriolipoliza: Oblikovanje tela najsavremenijom metodom

Sve popularnija metoda uklanjanja masnih naslaga – kriolipoliza, dostupna je i u ELPIDA Dermatološkom laser centru. Naši lekari se redovno usavršavaju i edukuju kako bi našim pacijentima obezbedili maksimalne efekte i potpunu bezbednost.

Šta je kriolipoliza?

Naime, reč je o proceduri koja lokalno tretira masne naslage bez bojazni od oštećenja okolnog tkiva. Kriolipoliza zamrzava masno tkivo koje se postepeno razgrađuje u naredna tri meseca.Važno je napomenuti da se masnoća eliminiše limfatičnim sistemom, te da ne dolazi do skoka masnoća u krvi (triglicerida i holesterola).

kriolipoliza aparat Kriolipoliza: Oblikovanje tela najsavremenijom metodom

Koliko često se radi kriolipoliza?

Naši lekari su se upravo vratili sa prvog evropskog kongresa anti-aging medicine u Berlinu gde se govorilo o unapređenjima same procedure, te je izmenjen protokol primene tretmana. Praktično to znači da se ponovno tretiranje jedne regije može ponoviti za mesec dana, dok se tretiranje druge regije može obaviti već nakon 2-3 nedelje. Ovom edukacijom naši lekari se izdvajaju kao najstručniji za obavljanje same procedure poštujući svetske protokole za maksimalnu bezbednost i efikasnost.

Kako izgleda tretman kriolipolize?

U dogovoru sa lekarom određuje se regija koja se tretira i na osnovu toga se utvrđuje individualni protokol za svakog pacijenta pojedinačno. U našem centru kriolipoliza se radi CryoSculpting aparatom, koji ima dve sonde koje se koriste u zavisnosti od regije koja se tretira. Sonde rade po principu vakuuma i hlađenja gde se tretirana regija vakuumom usisa i nakon toga se zamrzava. Kako je reč o niskim temperaturama svega par minuta oseća se hlađenje, a nakon toga nastupa anestetički efekat. Maksnimalno trajanje procedure je 60 minuta.

Efekti koji se postižu kriolipolizom?

Iako rezultati nisu vidljivi odmah efikasnost je bolja nego kod drugih procedura. Studije su pokazale da efekti traju kao kod hirurške liposukcije. Kako se masnoće eliminišu postepeno manja je bojazan od opuštene kože na tretiranoj regiji kao kod drugih procedura sa odmah vidljivim rezultatima.

krio Kriolipoliza: Oblikovanje tela najsavremenijom metodom

 

Koliko košta kriolipoliza?

U ELPIDA dermatološkom laser centru cena jednog tretmana kriolipolize (triaktiv gratis) je 10,000 dinara, dok dva tretmana koštaju 18,000 din, a tri tretmana kriolipolize su po specijalnoj ceni od svega 16,000 din.

O neželjenim reakcijma, kontraindikacijama i ostalom možete pročitati ovde: KRIOLIPOLIZA

Editors choice