Balansirajući nostalgični istorijski smisao sa radikalnim modernizmom, Kris van Ah (Kris Van Assche) je kreirao prepoznatljiv, prefinjen svet nonšalantne elegancije.

Njegov rad karakterišu detalji, jak osećaj za ritual i tačno predstavljanje šika koji budi “prošle dane”. Kris Van Ah je rođen u Belgiji 1976. godine. Kratko nakon diplomiranja na Anteverpenskoj Rojal Akademiji lepih umetnosti, preselio se u Pariz 1988. godine.

Nakon rada za Yves Saint Laurent, a onda i za Dior Homme, počeo je sa prikazivanjem svojih originalnih kolekcija u januaru 2005. godine. Danas je na čelu sopstvenog brenda – KRISVANASSCHE, a u isto vreme je i umetnički direktor za Dior Homme od 2007. godine. Prisiljen vizijom čoveka, kome je potrebno vreme da se dotera, Kris Van Ah je započeo potragu za estetskom, novom i autentičnom muškošću.

O torbama

U ovoj saradnji, Kris Van Ah posećuje EASTPAK proizvode koji su učinili ovaj brend popularnim, kako bi ih doneo u svoj stilizovani i sofisticirani svet, gde su luksuzni detalji i moderna muškost njegova suština. U snažnom, urbanom duhu sa kul elegancijom, Kris Van Ah, je stvorio sedam novih dizajna, koji su dostupni u tri različite kombinacije materijala i boja.

EK842 37B Kris Van Assche: Torbe i moda

Sportska elegancija

Palete njegove kolekcije za proleće/leto 2012. su crna, siva, prirodna, a torbe predstavljaju miks sportske, klasične elegancije i vojničkih detalja.

EK842 39B Kris Van Assche: Torbe i moda

Za ljubitelje urbanog stila

Torbe reflektuju dizajnerov zaštitni znak: fleksibilni materijal, trezvenost, unutrašnju strukturu i čiste linije.

Svaka torba ima metalni privezak za ključeve, napravljen od dva posebna komada, koji se uklapaju jedan u drugi, a svaki deo predstavlja ime ova dva brenda.

Editors choice