Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011.

Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011.

Kristen Stjuart (Kristen Stewart), zvezda “Twilight“ filmova, je u više navrata rekla, a i dokazala, da je moda ne zanima previše. Međutim, pred objektivom dua Mert & Markus (Mert & Marcus) i uz pomoć stiliste Edvarda Eninfula (Edward Eninful), Kristen je postala prava diva iz šezdesetih. Mačkaste oči i visoko natapirana kosa od nje su napravile pravu femme fatale, a u intervjuu za “W Magazine“ govori o poslednjem delu “Twilight“ franšize, ljubavi prema vampirima, ali i svojoj karijeri. Kristen ima tek 21 godinu, a glumom se bavi od detinjstva. Uloga Bele (Bella) u “Twilight“-u je jedina komercijalna uloga ove atipične holivudske lepotice.

168 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 239 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 330 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 426 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011. 525 Kristen Stewart za “W Magazine” – septembar 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice