“Novi komad” kanadske trupe La La La Human Steps prikazan je sinoć u Sava Centru u okviru 9. Beogradskog festivala igre.

A La La La Human Steps La La La Human Steps: Dame i džentlmeni na sceni

La La La Human Steps

Dve tragične ljubavne priče plutaju ovom muzikom. Višeslojna igra sačinjena je od mikro momenata koji ujedinjuju dve opere u jednu odu, bez tragova šava. Libreta i muziku ovih opera poznajemo toliko dobro, da će ona sama povući i odgurnuti naše uspomene i iskustva u kreaciju novih i nepredvidivih priča. Didona i Enej, Orfej i Euridika. Romantičnim i tehnički izazovnim “Novim Komadom”, La La La Human Steps obeležava 30 godina svog postojanja.

gg La La La Human Steps: Dame i džentlmeni na sceni

Ovaj komad je svoju premijeru imao prošle godine u Amsterdamu

Najskrivenije emocije u ljudima otkrivene su u svakom pokretu. Usklađenost pokreta i prepoznatljiv viši cilj – igrači su publici preneli nesvakidašnje poruke. Pored vrhunskih plesača blistali su i muzičari. Zvuci klavira, čela, viole i saksofona su doprineli bajkovitom prizvuku.

Zahvaljujući organizatorima festivala i kompaniji Vip mobile, ljubitelji umetničke igre su uživali u vrhunskoj igri.

Za njih je “The Times” rekao: “Oni dostižu brzinu koja je nezamisliva za ljudsko biće, oni su neustrašivi i ultra-šik”, a mi kažemo: “Dame i džentlmeni na sceni koji su veličanstveni”.

Čestitamo im na sjajnoj igri i očekujemo ih ponovo!


Jovana Katić – Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima i venčanjima. Svoju kreativnost ispisuje na stranicama svog bloga Juliet’s Pen.

Editors choice