Leto ima nenadmašne čari: toplo vreme, čarobni mirisi u vazduhu i povrh svega puno ukusnog voća. Ukusi leta uvek donose osmeh na našim usnama. Šta kažete na idealno osveženje u vidu mirišljave lubenice ili sočne breskve koja se topi u ustima – ponekad je dovoljna sama pomisao na ovo da automatski vidimo sebe na opuštajućem tropskom ostrvu.

Nova Labello Fruity Shine kolekcija je idealan aksesoar koji će učiniti da atmosfera leta bude sa vama, gde god se nalazili, čak i tokom hladnih dana! A ne moramo da podsećamo da je ljubljenje mnogo uzbudljivije i nezaboravnije kada to čine negovane usne koje mirišu na voće.

Labello Fruity Shine Breskva

Obradujte svoje usne mirisom breskve i ulepšajte ih nenametljivim sjajem. Blagi svetlucavi efekti naglašavaju usne, a Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja obezbeđuju intenzivnu negu. Za trendi prirodan izgled i nežne usne koje izgledaju apsolutno neodoljivo i pozivaju na poljupce.

rsz 2labello fruityshine peach closed Labello Fruity Shine kolekcija

Ulepšajte svoje usne!

Cena: 173 din.

Labello Fruity Shine Lubenica

Uzbudljivi miris lubenice i suptilni rozikasti sjaj dovoljni su razlozi da vaše usne zasijaju još raskošnije. Hydra IQ formulacija i bogata hranljiva ulja osiguravaju najkvalitetniju negu. Uz miris leta na vašim usnama, sigurni smo da niko neće ostati ravnodušan. Slatka čežnja do novog susreta i obećavajućih poljubaca je zagarantovana.

rsz labello fruityshine watermelon closed Labello Fruity Shine kolekcija

Pružaju negu i rozikasti sjaj

Cena: 173 din.

Editors choice