1/2

Pesnik je rekao da je poljubac susret najveći na svetu, a da ljubljenje nije samo spajanje usana, govore i sledeći podaci: tokom poljupca udišemo i do 60 puta u minutu, umesto uobičajnih 20! Angažujemo 34 različtih mišića lica, što ljubljenje svrstava u najbolju vežbu protiv prevremenog starenja kože i još – tokom dva minuta ljubljenja sagorimo i do 15 kalorija!

Ljubljenje prouzrokuje i druge pozitivne reakcije. Preko 4000 bakterija se razmeni tokom intenzivnog ljubljenja. Na ovaj način aktivira se odbrambeni mehanizam i jača imuni sistem. Zato su oni koji se ljube daleko ređe bolesni. Takođe, ljubljenje utiče na naše zube – tokom poljubca luči se više pljuvačke koja sadrži kalcijum zaslužan za obnavljanje zubne gleđi.

Prema skorašnjim istraživanjima, 60 odsto ispitanika tvrdi da je prvi poljubac presudan za odabir partnera! Uzbudljiv amalgam drhtavih dodira, snenih pogleda, velikih očekivanja koji kulminira u nežnom ili, pak, strastvenom susretu usana neretko određuje da li će veza započeti ili ne.

labello lubenica Labello: Vreme je za poljupce

Međutim, nije samo važno da li ljubite pravu osobu, već i da li je ljubite na pravi način. Za savršen poljubac Labello pruža punu podršku, jer jedno je definitivno sigurno – Labello usne ljube najsočnije i najnežnije!

Znajući da ste i te kako zainteresovani da vaši poljupci ostanu upamćeni i da već sada razmišljate kako da obradujete dragu osobu za Dan Zaljubljenih, pozivamo vas na Labello Kissing Days 14. i 15. februara u Ušću i Delta City-ju.

1/2

Komentari

Editors choice