Vodič za kožu koja ne stari: Sve što treba da znaš kako bi uvek izgledala mladoliko

Nedeljni horoskop : 24. mart- 30. mart

5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Labello: Vreme je za poljupce

Labello: Vreme je za poljupce

1/2

Pesnik je rekao da je poljubac susret najveći na svetu, a da ljubljenje nije samo spajanje usana, govore i sledeći podaci: tokom poljupca udišemo i do 60 puta u minutu, umesto uobičajnih 20! Angažujemo 34 različtih mišića lica, što ljubljenje svrstava u najbolju vežbu protiv prevremenog starenja kože i još – tokom dva minuta ljubljenja sagorimo i do 15 kalorija!

Ljubljenje prouzrokuje i druge pozitivne reakcije. Preko 4000 bakterija se razmeni tokom intenzivnog ljubljenja. Na ovaj način aktivira se odbrambeni mehanizam i jača imuni sistem. Zato su oni koji se ljube daleko ređe bolesni. Takođe, ljubljenje utiče na naše zube – tokom poljubca luči se više pljuvačke koja sadrži kalcijum zaslužan za obnavljanje zubne gleđi.

Prema skorašnjim istraživanjima, 60 odsto ispitanika tvrdi da je prvi poljubac presudan za odabir partnera! Uzbudljiv amalgam drhtavih dodira, snenih pogleda, velikih očekivanja koji kulminira u nežnom ili, pak, strastvenom susretu usana neretko određuje da li će veza započeti ili ne.

labello lubenica Labello: Vreme je za poljupce

Međutim, nije samo važno da li ljubite pravu osobu, već i da li je ljubite na pravi način. Za savršen poljubac Labello pruža punu podršku, jer jedno je definitivno sigurno – Labello usne ljube najsočnije i najnežnije!

Znajući da ste i te kako zainteresovani da vaši poljupci ostanu upamćeni i da već sada razmišljate kako da obradujete dragu osobu za Dan Zaljubljenih, pozivamo vas na Labello Kissing Days 14. i 15. februara u Ušću i Delta City-ju.

1/2

Comments

Editors choice