Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Lady Fair: Sve za dame na jednom mestu

Lady Fair: Sve za dame na jednom mestu

Drugi Lady Fair – sajam za žene ispred shopping centra “Ušće” počinje za samo dva dana. Posetioci će dane vikenda provesti uživajući u veoma bogatom edukativno-zabavnom programu, Ženskom kutku, kreativnim radionicama…

Dame očekuje raznovrstan neprekidan program na bini gde će se neprestano smenjivati plesne grupe, salsa, samba, kapuera, a tu će biti i dr Feelgood sa svojom formulom zdravog života, Lepi Brka koji će kuvati zajedno sa posetiocima, zatim, moći će da saznaju i nove tendencije u oblikovanju i održavanju kose, kao i jesenje stilove, zatim, očekuje ih i revija frizura, gde će biti prikazane atraktivne frizure 20. veka i moći će da saznaju još dosta toga iz raznih oblasti o nezi i zdravoj ishrani svake savremene žene.

Veliko interesovanje je za veoma popularan Ženski kutak u kom će posetioci dobijati odgovore na sve ono što ih zanima od strane stručnih lica. Astrolog će im otkriti šta ih očekuje u budućnosti, pomoću feng shui stručnjaka moći će da srede svoj životni kutak prema ovoj kineskoj veštini, zatim, moći će da se posavetuju sa nutricionistom, stomatologom i drugim stručnjacima iz raznih oblasti.

pozivnica mail Lady Fair: Sve za dame na jednom mestu

Sve za dame na jednom mestu

Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih poput kozmetike, nakita, napitaka, razne vrste hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjige, časopisi, filmovi, muzika. Neki od njih pripremili su i kreativne radionice u kojima dame mogu da učestvuju, takmiče se, a najbolje očekuju vredne nagrade.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom “Ušće”, kao i sponzorima manifestacije: Merz, Frikom, Dijamant, Orbit i Philips pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady Fair-a.

Editors choice