Još samo dve nedelje ostalo je do početka trećeg po redu Lady Fair-a – sajma za žene, koji će obeležiti prvi vikend septembra ispred shopping centra “Ušće”. Ulaz je besplatan, a organizatori i izlagači pripremili su dosta iznenađenja za sve dame koje budu posetile ovu manifestaciju.

Posetioci će 6. i 7. septembra, 10-19 časova moći da uživaju u neprekidnom edukativno-zabavnom programu koji ih očekuje na Lady Fair-u. Oko 50 izlagača predstaviće svoje proizvode za dame, od onih neophodnih, poput kozmetikenakitanapitakaraznih vrsta hrane, pa sve do onih koji ih informišu i opuštaju – knjigečasopisifilmovimuzika.

Žene će uživati u pesmi i igri na bini, raznovrsnom i veoma zanimljivom programu u Ženskom kutku portala “Žena”, druženju sa stručnim licima iz raznih oblasti o pravilnoj ishrani i nezi svake savremene žene, a očekuje ih još dosta uživanja poput nagradnih igaravrednih nagradapoznatih ličnosti i još dosta toga.

Veliko je interesovanje posetiteljki za kreativne radionice u kojima u interakciji sa drugim damama i stručnim licima uvek saznaju i nauče nešto novo.

Na jednom mestu biće predstavljeno sve ono što je potrebno nežnijem polu: nega lica i telawellness i zdravljemoda i lepota, dok će one znatiželjne moći da se upoznaju i sa jesenjim trendovima u kozmetici i isprobaju nove frizure, šminku i nakit.

Oranizatori zajedno sa partnerom shopping centrom “Ušće”, kao i sponzorima manifestacije: Slimline clubJoy, B.UBiotenFrikom i Dijamant, pripremaju odličnu zabavu i druženje za sve posetioce Lady Fair-a.

lady fair vikend rezervisan samo za dame reklama Lady Fair: Vikend rezervisan samo za dame

lady fair vikend rezervisan samo za dame 1 Lady Fair: Vikend rezervisan samo za dame

lady fair vikend rezervisan samo za dame 2 Lady Fair: Vikend rezervisan samo za dame

Editors choice