01. Lana Del Ray Lana, ovo će biti dobra godina, predosećamo

Pevač grupe Blur, Dejmon Albarn (Damon Albarn), pridružio se brojnim muzičarima kada je obradio numeru Lane Del Rej "Born to Die"

Naslovnu stranu poznatog britanskog časopisa “NME” u krupnom planu zauzeli su Lana Del Rej (Lana Del Rey) i rečenica “I’m a psycho!”. Intervju sa mladom pevačicom otkriva, kako se navodi, “pravo lice jedne moderne američke ikone”. U nadi da nam ovo lice neće, zahvaljujući “postovima” na Facebook-u, dosaditi poput pesme Adel (Adele) “Someone Like You”, prihvatamo predviđanja pojedinih muzičkih kritičara prema kojima je upravo album “Born to Die” jedan od razloga zbog kojih će 2012. biti dobra godina. Debitantsko ostvarenje ove pevačice zvanično izlazi 30. januara, ali ukoliko spadate u nestrpljive i malo veštije obožavaoce, možete ga “skinuti” sa interneta istog trenutka.

U međuvremenu, pogledajte spot za Lanin prvi singl “Born to Die”:


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice