Nedavno smo se družili sa Ivanom Lisak, regionalnim make-up artistom za Lancôme. Ivana nam je otkrila kako da se brzo i moderno našminkamo za pet minuta. Neke od make-up trikova pojednostavila nam je i pokazala kako se za pet minuta može stvoriti dnevni make-up look, koji je pre svega svež i pogodan za posao. Francuska kozmetička kuća proslavila je nedavno i deset godina čuvene Hypnôse maskare, te nismo mogle, a da je ne isprobamo. Zajedno sa maskarom brend je dizajnirao kolekciju u kojoj središnje mesto zauzima kultna maskara – za kreiranje hipnotički privlačnog pogleda, zajedno sa limitiranim izdanjem senke Hypnose Palette u tri potpuno nove kombinacije u suptilnim, senzualnim kontrastima.

Ova make-up umetnica otkrila je kako da nadogradi svoj talenat, zaljubljenik je u šminku i rado prenosi svoja znanja. Nije od onih koji slepo čuvaju trikove i veštine, srećna je ukoliko na druge prenese makar delić svog znanja. Ivana puder nanosi prstima, u potpunosti shvata značaj svih make-up pomagala, ali nam ne savetuje da im robujemo, koristite prstiće, opustite se, igrajte se sa bojama na svom licu. Šminka je tu da nas ulepša i zabavi, a nikako da nam stvori osećaj nelagodnosti.

IMG 1147 Lancôme druženje: Make up za pet minuta IMG 1222 Lancôme druženje: Make up za pet minuta IMG 1239 Lancôme druženje: Make up za pet minuta IMG 1248 Lancôme druženje: Make up za pet minuta IMG 1276 Lancôme druženje: Make up za pet minuta

Jovana Katić

Fotografije: Dragan Asanov

Editors choice