Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

Zašto je odluka da životu uvek kažeš “Da” najbolja odluka koju možeš da doneseš? (BLOG)

Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

Neki proizvodi su ostavili trajni trag u istoriji kozmetike. U čemu je njihova tajna? Za početak, u ispunjenju najdubljih težnji žena – onih za koje nismo ni sanjali da ih je moguće ostvariti, poput postizanja savršene kožeprekrasne i ujednačene teksture, bez vidljivih bora ili pora. Još od nastanka, Lancôme se uspešno uhvatio u koštac sa ovim izazovom, oslanjajući se na dva aspekta: naučnu ekspertizu laboratorija za temeljna istraživanja koji su predvodnici kada je reč o koži i kreiranju aktivnih molekula, te ekspertizu stručnjaka za kreiranje formula, koji su pravi virtuozi za teksturu. Njihove inovacije daju rezultate koji pomeraju sve granice.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 1 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

Lancôme je 2011. godine učinio prekretnicu lansiravši Visionnaire [LR 2412 4%] Advanced Skin Corrector, prvi Lancôme serum za ponovno postizanje neverovatno lepe kože. U srcu formule, o čijoj su efikasnosti posvedočile korisnice širom sveta i koja je nagrađena sa stotinak međunarodnih priznanja, krije se ekskluzivni molekul LR 2412 koju su kreirali naši istraživački laboratoriji. Zaštićena je sa 20 patenata, a rezultat je dvanaestogodišnjeg istraživanja. Postigavši pravu revoluciju u svetu lepote, molekul LR 2412 napravio je put kreiranju molekula dragocenih za negu kože: jasmonata.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 2 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector lancôme visionnaire advanced skin corrector 3 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

S novim proizvodom VISIONNAIRE LR 2412 4% – Cx  Advanced Skin Corrector, Lancôme danas donosi novu dimenziju perfekcije. Uverivši se u koristi koje jasmonati donose za kožu, naši istraživači su redizajnirali formulu i upotrebili dvojnu biološku strategiju kreiravši LR 2412 – Cx, ekskluzivni dvostruki spoj jasmonata, za savršenu kožu u stvarnom vremenu. Nova formula donosi i poboljšanu teksturu za postizanje trenutnih rezultata. Unapređenje ključnih formula sa dokazanim efikasnim delovanjem snažan je pokazatelj Lancôme “nezasitosti” za što boljim rezultatima u službi lepote žena.

lancôme visionnaire advanced skin corrector 4 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector lancôme visionnaire advanced skin corrector 5 Lancôme: Visionnaire Advanced Skin Corrector

Editors choice