Prolećna styling formula: Hrabri printovi i jarke boje

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Definicija sreće: Kako da zasijaš svojim unutrašnjim sjajem?

Ponosna na svoju jedinstvenost: Da li znaš koji je tvoj faktor?

Misliš da je chic fashion business look nedostižan? Razmisli još jednom!

Da, Yes, Oui, Sì! Usuđuješ li se da kažeš „Da“ i budeš ženstvena i strastvena u svakom trenutku? (Blog)

Wannabe editorijal: The Land of Melancholy

Nova prolećna H&M kolekcija je stigla i ovih 5 komada su apsolutni must have

8 razloga zašto je broj 89 nova senzacija u beauty svetu

Ovo je tajni “trik” Tamare Dragičević za gušću i jaču kosu kakvu svi želimo!

Lara Fabian: Imamo mnogo šansi u životu

Lara Fabian: Imamo mnogo šansi u životu

Karijeru tekstopisca, glumice i pevačice započela je davne 1986. godine pobedivši na evropskom takmičenju. Njene spektakularne i emotivne interpretacije pesama, kao i divan glas tada su po prvi put primećeni.

Nakon toga, 1988. godine, predstavljala je Luksemburg na 33. Evroviziji pesmom “Croire” i osvojila zavidno četvrto mesto. Pesma je postala hit u Evropi i prodato je blizu pola miliona kopija. Svoje pesme, Lara (Lara Fabian) izvodi na francuskom, engleskom, italijanskom, španskom, portugalskom, ruskom, grčkom i nemačkom jeziku.

Godine 1994. snimila je svoj prvi album “Carpe Diem”, a zatim i albume “Pure”, “Nue”, “En Toute Intimité”. U međuvremenu, svoj glas je podelila i sa obožavateljima u Sjedinjenim Američkim Državama i Latinskoj Americi.

U intervjuu pre nastupa priznala je da u baladama iskazuje najosećajniji deo sebe. Da ima zaista posebne prezentacije pesama, možemo da se uverimo slušajući pesmu “Caruso”.

Godine 2004. snimila je svoj drugi album na engleskom jeziku “A Wonderful Life”, a zatim se ponovo vratila frankofonom govornom području i obradovala publiku albumom “9”. Usledili su mnogobrojni koncerti širom Evrope, a uživaocima njenog glasa koji nisu mogli da im prisustvuju, Lara Fabijan je poklonila live albume sa koncerta. Nakon kraće pauze vraća se na scenu darujući svojim slušaocima album “Toutes les femmes en moi”.

O posebnosti Lare Fabijan govori i podatak da je prodato 18 miliona primeraka albuma širom sveta. Iz tog razloga, šteta je što nje popularna u Srbiji. Budite uvereni da ćete biti zaljubljeni u Larin glas nakon slušanja njene muzike.

Za kraj, možemo da se raznežimo uz još jednu numeru sa koncerta 2001. godine u Parizu.

127 Lara Fabian: Imamo mnogo šansi u životu

Cover sa albuma "A Wonderful Life"

Izvor fotografija: amiright.com, uulyrics.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Editors choice