Pesma “Disconnect it” Lee Dobričić, pobednice Burn DJ takmičenja na Ibici, objavljena je na prvoj stranici Beatporta i proglašena pesmom dana! Lea je prvi umetnik iz Srbije koji se našao na homepage-u ovog najpoznatijeg svetskog sajta za distribuciju elektronske muzike. Traka je izdata za etiketu Burn records i kombinuje atmosferični, pulsirajući tehno sa zvukom elektronike devedesetih.

“Stvarno mi je čast što se moja pesma našla na homepage-u Beatporta. Kroz nju sam htela da predstavim kombinaciju tople melodije i čvršćeg tehno ritma”, izjavila je Lea.

Pesmu možete poslušati ovde.

Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea je na Ibici gde radi kao DJ rezident subotom u klubu “Privilege” na Elrow žurkama, a nastupa i u Barseloni u klubu “Elrow 14”. Delila je DJ pult sa elektro pionirom Laurentom Garnierom, zvezdama Sebastianom Legerom, Fritzom Kalkbrenerom i Karlom Liom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i zatvorila Exit Dance Arenu sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Osim rezidenture, očekuje je još žurki sa top DJ imenima.

Editors choice