Lenny Kravitz uveliko radi na novom albumu

Lenny Kravitz uveliko radi na novom albumu

Poznati zavodnik Leni Kravic (Lenny Kravitz) počeo je rad na novom albumu, pod nazivom “Negrophilia”. Iako je poslednji album “Black And White America” objavio prošle godine, već uveliko je u toku pripremanje novog, za koji ni sam pevač ne zna kada će izaći.

Izjavio je da je album skroz u fanki fazonu, i to veoma sirov, nimalo nalik prethodnom, koji je, prema njegovim rečima, previše isproduciran. Leni je osoba koja se vodi inspiracijom i ne bira ni vreme ni mesto kada će stvarati i kuda će ga ta inspiracija odvesti. Otkrio je i da su neke pesme nastale u toku snimanja prethodnog albuma.

foto1 Lenny Kravitz uveliko radi na novom albumu

Neumorni Leni

Uskoro ga očekuje i velika turneja povodom poslednjeg albuma, kao i uloga u filmu “Igre gladi” (The Hunger Games), koji se snima na osnovu istoimenog bestselera književnice Suzan Kolins (Suzanne Collins).


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”