Liona Luis (Leona Lewis) snima pesme za treći studijski album “Glassheart”, a producent na albumu je niko drugi do Adelin (Adele) producent sa kojim je sarađivala prilikom nastajanja njenog najuspešnijeg albuma “21”. Liona brine o svakoj pojedinosti novog albuma, pa je okupila najbolji tim, među kojima i pomenutog producenta Frejsera Ti Smita (Fraser T. Smith), koji je zaslužan za hitove “Rolling in the Deep” i “Set Fire to the Rain”. Frejser je osim Adelinih hitova, producirao i mnoge druge hitove poznatih umetnika, kao što su Britni Spirs (Britney Spears), Kajli Minog (Kylie Minogue), Džejms Morison (James Morrison) i drugi.

foto241 Leona Lewis maznula producenta trudnoj koleginici

Pevačica je odlučila da snimi pesme koje će se pamtiti godinama

Prethodni album “Echo” prepun romantičnih pesama nije joj doneo veliki uspeh, naročito ukoliko ga uporedimo sa debitantskim albumom “Spirit” koji se našao na prvom mestu u čak devet zemalja. Da se ne bi ponovilo isto sa novim albumom, Liona je rešila da predupredi i angažuje najbolje producente i muzičare, a tako na neki način preuzme Frejsera od svoje trudne koleginice Adel. Nestrpljivo očekujemo šta nam to novo spremaju.


Lola Radosavljević – bavi se jezikom, književnost nosi u srcu, a osmeh na licu. Hrabro ide kroz život, čuva večito dete u sebi, ruku pod ruku sa Mikom i njegovom parolom “Dok drugi objašnjavaju život, ti mahni rukom i odživi ga!”

Editors choice