Vrsta muzike dubstep sve je popularnija. U poslednje vreme, mnoge zveze širom sveta imaju barem jedan hit iz tog žanra, a svaka takva pesma kod publike odlično prolazi. Ovog puta iznenadila nas je Liona Luis (Leona Lewis), neko ko važi za “vlasnika” prelepih balada.

Slika 1 LL Leona Lewis predstavila novu pesmu

Liona je poznata po svojim predivnim i emotivnim baladama

Naime, ona je objavila pesmu pod naslovom “Come Alive”, koja će se naći na njenom predstojećem albumu “Glassheart” i koja se dosta razlikuje od njenih uobičajenih pesama. Iako numerom dominira elektronski pop i ovoga puta jasno se mogu čuti primese balade, kao i Lionine izvanredne vokalne sposobnosti. Prilikom prvog live izvođenja pevačica se obratila publici: “Sledeća pesma je najnovija pesma sa mog predstojećeg albuma. Zove se “Come Alive” i ovo je prvi put da je izvodim, pa, potrebna mi je vaša podrška društvo”. Poslušajte kako se Liona snašla u popularnom dubstepu.


Kristina Bijelić studira Fakultet za kulturu i medije. Obožava Njujork, putovanja, smeh do suza. Veoma je pozitivna osoba, veliki sanjar i nostalgičar. Smatra da lude avanture i nezaboravni trenuci provedeni sa dragim osobama čine život. Moto: Believe in your dreams!

Editors choice