Na pragu smo leta, a vašoj koži je potrebna dodatna nega i pažljivo odabrana zaštita od sunca. Eucerin® preparati idealan su saveznik vaše kože.

Tokom juna održavaće se promocije u partner apotekama u kojima će zainteresovani imati priliku da saznaju više o Eucerin® preparatima za negu kože i da prilikom svake kupovine u iznosu preko 1,000 dinara dobiju jedan Eucerin® preparat na poklon. U letnjim mesecima izlaganje sunčevim zracima je poseban izazov za vašu kožu. Zato i posebnu pažnju treba posvetiti pravilnoj zaštiti kože lica i tela od sunca, kao i odabiru preparata koje ćete koristiti u zaštiti kože vaše dece.

Eucerin promocija Lepa i zdrava: Negujte lice Eucerinom

Eucerin® promocije su idealna prilika da se uz stručne savete farmaceuta dobiju odgovori na sva pitanja u vezi sa formulacijom i korišćenjem Eucerin® preparata, koji će učiniti da vaše lice i telo iz dana u dan budu sve blistaviji. Stručni saveti farmaceuta omogućavaju izbor preparata koji najbolje odgovara potrebama vaše kože. Iskoristite promocije da dobijete besplatne uzorke i pre konačne odluke probate preparate koje vam je farmaceut ili dermatolog preporučio.

Jedno je sigurno: uz Eucerin® vaša kože biće negovana i zaštićena. Zato požurite i iskoristite junsku promociju!

Editors choice