5 najčešćih mitova o kosi koje treba odmah da zaboraviš

Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Letnje frizure sa pletenicama koje možeš nositi uvek

Letnje frizure sa pletenicama koje možeš nositi uvek

1/3

Pletenice su uvek odličnom rešenje za tople dane, jer uglavnom skupe kosu na jedno mesto, zbog toga što kosa ne pada po vratu, svuda po leđima i ramenima, te ti bar od nje neće biti toplo. Osim toga, ono najbitnije, uz pletenice ćeš uvek imati odlične frizure, kako za svaki dan, tako i za večernje, ali i neke svečane prilike i razne oblike zabava. Ukoliko ih voliš, sada ti dajemo dosta ideja za nove frizure koje uključuju pletenice na 101 način!

Jedan deo kose, gornji, odvoj i sveži do glave, pa taj deo omotaj jednim pramenom kose kako se ne bi gumica videla. Nakon toga, ispleti deo kose koji je u repu u pletenicu, pa je malo “razvuci” kako bi izgledala ležernije, a i tako će izgledati dosta lepše.

Za svaki dan možeš da je skupiš blago i ispleteš pletenicu negde od pola glave, te da nekoliko pramenova dodatno ispleteš i upleteš ih u glavnu pletenicu. Sasvim opuštena, ova frizura je savršena za letnje dane i opuštene autfite, posebno ako se radi o nekoj lepršavoj, cvetnoj haljini.

Ali, one nisu samo za neke neformalne prilike. Videćeš da sve više devojaka odlučuje da na dan svog venčanja ima frizuru koja ujedno uključuje i pletenice, pa tako imaju razne punđe od njih, kao i drugačije načine stilizovanja kose, a svi deluje veoma romantično i sasvim nežno.

Započni sitniju pletenicu od čela, koja će opuštenije ići uz glavu, a onda pusti da se sve više širi, dok celu kosu u dnu ne upleteš u jednu veću pletenicu. Uvek kada radiš ovakve frizure, pošto završiš sa pletenicom, malo je razvuci i učini da bude “neuredna”.

Cozy at home / wearing @hm top x @stylesforless jeggings ! Pc: @jennabechtholt

A post shared by by Victoria. (@vickysstyle) on

Editors choice